Magazin

Prepoštena Stanija – I gola sam moralnija od onih zakopčanih do grla!

Napisao admin

Stanija Dobrojević se stoički držala svih 110 dana na Farmi, a sa apstinencijom je završila kao što je Filipu Panajotoviću i obećala, čim se rijaliti okončao.


Stanija (Foto: cure.ba)

Stanija je rekla da joj je krivo što nije pobijedila, i da je najveći gubitnik upravo onaj koji završi na drugom mjestu, kao i da je iznenađena Memovom pobjedom. Uprkos tome, kako kaže, sretna je zbog ljubavi koja joj se desila.

“Ja sam moralni pobjednik, stvarno nisam očekivala da će prvo mjesto zauzeti Memo, mada priznajem da sam u nekim trenucima pred kraj imala u glavi da mogu da pobjedim. Moj adut sam bila ja sama, bila sam ono što jesam, dosljedna sebi. Mislim da sam dobar čovjek i hrabra djevojka. Mnogo sam moralnija i poštenija, iako imam provokativne fotografije, nego one što su zakopčane do grla”, rekla je Stanija.

Ona je dodala da svoja obećanja ispunjava, a da sa Filipom neće imati seks, nego će voditi ljubav.

“Ono što obećam, ispunim. Nećemo imati seks, vodićemo ljubav. Ali to je naša intima i provešćemo je sami u četiri zida. Nemojte me zvati da me pitate kako je bilo, jer vam neću odgovoriti. Samo vam mogu reći da će se to desiti”, rekala je Stanija nakon što je ostala bez nagrade od 50.000 eura.

Sinoć je u emisiji “Narod pita” Filip Panajotović otkrio da su starlera i on vodili ljubav.

“Ja ću samo reći vrijedilo je čekati. Stvarno previše poštujem Staniju i nisam želio da to bude na Farmi pred kamerama”, rekao je Filip.

kurir

Komentari

komentara