Magazin

Mladenka u dilemi: Zaslužuju li ovakve prijateljice biti pozvane na vjenčanje?

Napisao H. H.

Planiranje vjenčanja donosi i puno stresa, može doći i do razmirica, a takvo negativno iskustvo sa svojim prijateljicama koje su joj trebale biti desna ruka na vjenčanju, imala je jedna mladenka koja je svoju priču podijelila na internetuPROBA VJENČANICE –
Anonimna mladenka našla se u velikoj dilemi nakon što je saznala da se njenim prijateljicama koje je izabrala za djeveruše uopće ne sviđaju haljine koje bi trebale nositi na vjenčanju i da im je već dosta planiranja vjenčanja. Uzrujana mladenka otkrila je svoju priču i zamolila druge za savjet što da napravi:

“Anonimna mladenka našla se u velikoj dilemi nakon što je saznala da se njenim prijateljicama koje je izabrala za djeveruše uopće ne sviđaju haljine koje bi trebale nositi na vjenčanju”

Udajem se idućeg proljeća i otkako sam se zaručila ovoga ljeta, puna uzbuđenja planiram vjenčanje. Izabrala sam djeveruše, tri moje najbliže prijateljice i zaručnikovu sestru i drage volje su mi pomagale u donošenju nekih odluka – ili sam barem tako mislila, piše “Zadovoljna“.

Neki dan pročitala sam mail u kojem sam slučajno bila stavljana u cc, u kojem su se moje djeveruše dopisivale o tome kako mrze haljine koje sam im izabrala i kako im je već dosta moga vjenčanja. Jedina osoba koja se pokušavala zauzeti za mene bila je sestra moga zaručnika.

Nisam se uopće čula s prijateljicama otkad sam pročitala mail i ne znam znaju li da sam ga pročitala.
Razmišljam o tome da im kažem da ih više ne trebam za djeveruše, osim zaručnikove sestre, ali moj partner misli da bih trebala sjesti s njima i reći im koliko su me uzrujale. Mislim da bi one same trebale odlučiti žele li popraviti stvar – što vi mislite da bih trebala napraviti? Molim vas, pomozite!

Komentari

komentara