Magazin

Jelena Karleuša NE DA PARE: Izvršitelji našli samo 2 TV, 4 uljane slike, klavir i spravu za vježbanje!

Napisao H. H.

Vera Ačanski, advokat pevačice Didi Džej, kaže da Jelena Karleuša duguje Dijani Janković četiri miliona dinara i da bi javnom prodajom njenih stvari trebalo bi da se namiri taj dug.

– Tačna visina duga prema Dijani Janković iznosi 4.092.304,33 dinara. Javni izvršitelj je u prisustvu policije, advokata Jelene Karleuše i advokata Dejana Kapusa, ušao u stan radi popisa i procene pokretnih stvari. U stanu je isključena struja, tako da je postupak morao da se sprovodi pomoću baterijskih lampi – kaže Ačanski.

Kako advokatica Didi Džej tvrdi u stanu u kojem živi Karleuša zatečene su uobičajene stvari pokućstva male vrednosti, nedovoljne da bi se stavile na javnu prodaju s obzirom na visinu Jeleninog duga.
– Jedino što je u stanu imalo dovoljnu vrednost da bi bilo predmet popisa su četiri uljane slike neutvrđene vrednosti, dva starija televizora, jedan stari muzički uređaj, sprava za vežbanje i stari klavir. Advokat Jelene Karleuše izjavio je da sve što se nalazi u stanu, osim Jeleninih ličnih stvari, pripadaju njenom suprugu, kao i sam stan. To praktično znači da Karleuša ne poseduje nijednu iole vrednu stvar čijom bi se prodajom mogao namiriti dug – tvrdi za Kurir advokatica Ačanski.

Siromaštvo

Prema njenim rečima, ukoliko javni izvršitelj prihvati tvrdnju Jelene Karleuše da to nisu njene stvari i da ona ne poseduje nikakvu imovinu niti prihode, onda će morati da konstatuje nemaštinu, odnosno siromaštvo izvršnog dužnika Jelene Karleuše!
Sve demantuju

JELENIN PR: TO NIJE ISTINA!

Iako je paparaco Kurira u utorak ujutru fotografisao policiju i izvršitelje koji su ušli u Karleušin stan, kao i Jelenu koja je stan napustila pre njihovog dolaska, njen PR Zoran Birtašević demantuje da je bilo zaplene.
– Svako ko bude napisao takvu laž biće krivično gonjen. Apsolutno nema govora ni o kakvoj zapleni, kao što je neistina da je bilo ko šta sklanjao iz kuće. Jelena je dotičnu Dijanu Janković više puta tužila zbog kleveta i uvreda I ne želi da komentariše o osobama koje koristeći njeno ime žele da dobiju medijskI prostor – kaže PR.

Komentari

komentara