Magazin

KANAL PRESUŠIO: Jelenin ubica se vratio po oružje!

Napisao H. H.

Osoba koja je usmrtila srbijansku pjevačicu Jelenu Krsmanović sačekala da se voda povuče, pa sklonila predmet kojim je usmrtila žrtvu.

Kanal na nasipu u Borči (Srbija), u kom je prije sedam mjeseci pronađeno tijelo ubijene Jelene Krsmanović Marjanović (33), ovih dana potpuno je presušio. Vjeruje se da je ubica iskoristio priliku, vratio se na mjesto zločina i iz kanala odnio predmet ili oružje kojim je usmrćena srbijanska pjevačica i tako uklonio dokaze koji bi mogli da ga povežu sa zločinom.

Jelena Krsmanović ubijena je 2. aprila, a njeno tijelo pronađeno je sutradan oko podneva u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka. Nesretna žena ubijena je s nekoliko udaraca u potiljak. Od tada je prošlo nešto više od sedam mjeseci, a ubica još nije uhapšen, niti je bilo ko označen kao osumnjičeni za stravičan zločin. Takođe, nije pronađen ni predmet kojim je usmrćena, a mediji su spekulisali da se radilo o drvenoj ili metalnoj štangli, čekiću, kamenu…

Pakleni plan

“Malo ko je obraćao pažnju na ovaj kanal, ali ubici je očigledno bio bitan. Najprije se riješio tijela u vrijeme kad je voda bila duboka. Tada je dobio na vremenu jer je policija našla tijelo 12 sati od nestanka pjevačice. Poznato je da ovaj kanal obično presuši svake godine u ovo vrijeme, pa je i to išlo naruku ubici da u trenutku kad je korito potpuno suho dođe i ukloni sve preostale dokaze”, kaže izvor “Kurira” i dodaje:

“Mnoge okolnosti do sada su išle naruku ubici. Poslije zločina u kanalu je bilo metar i po vode. Policija je tada dolazila i pokušavala da ga isuši, ali se sporo praznio zbog podzemnih voda. Takođe je postojala mogućnost da se unište svi prestali tragovi.”

Ekipa Kurira obišla je juče nasip i uvjerila se da je kanal potpuno suh i bez mulja.

“Kanal se puni podzemnim vodama čiji je nivo veoma visok u proljeće. Kako počinje jesen, on se svake godine postepeno prazni, tako je i sada i biće sve do proljeća”, kaže jedan od mještana naselja Crvenka u Borči.

Pala u zaborav

Inače, na nasipu samo spomen-ploča s pjevačicinom slikom svjedoči o ubistvu koje je potreslo Srbiju. Ispod nje dva buketa cvijeća, brojanica ili bogorodičine suze, koje je pokojna pjevačicina majka Zorica Krsmanović ranije ostavila, i razbacano plastično cvijeće.

“Dok je Zorica bila živa, redovno je dolazila, ali sada rijetko ko obilazi ovo mjesto”, kaže jedna od mještanki naselja Crvenka.

MALA JANA PITA ZA BAKU ZOKU

Ljubica, sestra Zorice Krsmanović i pjevačicina tetka, kaže da je u kontaktu sa Zoranom Marjanovićem i da se kod njega redovno raspituje o Jani.

“Dijete je tražilo da vidi baba Zoku jer još uvijek ne zna da je preminula i da je nikad više neće vidjeti. Ona je još tako mala”, kaže Ljubica.

Komentari

komentara