Magazin

KO JE PANIČIO, A KO ĐUSKAO: Seka prvi put otkrila sve detalje porođaja! (FOTO) (VIDEO)

Napisao H. H.

– Majčinstvo me mnogo promenilo i mislim da je to najlepša stvar koja može da se desi – rekla je Seka Aleksić

Seki Aleksić se 24. septembra ispunila najveća želja, kada se ostvarila u ulozi majke donevši na svet malog Jakova, koji je pomalo iznenadio roditelje, budući da je “odlučio” da se rodi u Beogradu.

Mesec i po dana od rođenja malog Jakova, Seka Aleksić se se svojim suprugom Veljkom Piljikićem prvi put pojavila u javnosti, i to na jednoj modnoj reviji.

Dok Seka i Veljko uživaju u izlasku, Jakova čuva baka, a pevačica nam je otkrila kako se fenomenalno snalazi u novoj ulozi i jedva čeka da se vrati kući i vidi šta radi njeno dete.

– Majčinstvo me mnogo promenilo i mislim da je to najlepša stvar koja može da se desi – rekla je Seka, koja i dalje ne planira da pokaže Jakova na društvenim mrežama.

Pevačica je, takođe, iznela i nekoliko detalja sa porođaja, kojem je prisustvovao i njen suprug Veljko, a koji se dogodio 24. septembra u jednoj beogradskoj bolnici. Kroz smeh je ispričala da su lekari bili više uspaničeni od nje kada je stigla.

– Ni on ni ja se nismo uspaničili, to smo prihvatili najnormalnije. Ništa alarmantno, pukao vodenjak, ustajemo i idemo polako u bolnicu , čak smo u kolima đuskali. Došli smo u bolnicu, svi su bili nešto “jao, požurite”, ja sam rekla “dobro, polako, sve je u redu” – rekla je Seka za emisiju “Premijera.

Već mesec i po dana supružnici uživaju u roditeljstvu, a u novoj ulozi se oboje odlično snalaze i, iako su neispavani i umorni, pomažu jedno drugome.

sekaaleksic

– Naravno da se podrazumeva da majka brine o detetu, ali tata je tu da pripomogne uvek – zaključila je pevačica, koja ne planira da angažuje dadilju, bar još neko vreme.

Komentari

komentara