Magazin

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ JE JADNICA, SKOT I ZAVIDNA: Aleksandrina bivša najbolja drugarica popljuvala pjevačicu!

Napisao H. H.

– Sa Filipom se smuvala samo zbog popularnosti. S njim je samo iz koristi, bolje da ne progovorim šta znam o njoj – izjavila je Nadica Ademov

Zvezda “Granda” Nadica Ademov opasno je zaratila sa nekadašnjom prijateljicom i koleginicom Aleksandrom Prijović, za koju kaže da joj je rasturila vezu sa Stefanom Živojinovićem, sinom Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Aleksandra i Nadica bile su nekada najbolje drugarice, ali su izgubile kontakt kada je Prijovićeva započela vezu sa Filipom Živojinovićem, pa sada jedna o drugoj nemaju lepo mišljenje, a Ademova ne krije da je veoma razočarana.

– Aleksandra je skot! Postala je zla, zavidna i iskompleksirana. Sa Filipom se smuvala samo zbog popularnosti. Svesno je to uradila. S njim je samo iz koristi – rekla je Nadica za “Informer”, te dodala kako je ona kriva za njen raskid sa Stefanom.

aleks

– Kad sam se smuvala sa Stefanom, svima redom je pričala kako se čudi da on može biti sa Cigankom. Mislila je da ću da joj otmem slavu za kojom sam čeznula – ističe Ademova.

– Bila sam mesec i po dana sa Stefanom, nalazili smo se i u njegovoj kući, ali Brenu nisam srela. Bobu jesam i bilo mi je mnogo neprijatno, jer je znao zašto sam kod njega kući – ispričala je pevačica.

– Ljubomorna je na mene jer su mi, za razliku od nje, sise, usta i dupe prirodni. Sa njom sam volela da radim dok joj slava nije udarila u glavu. Mnogo sam je volela, ali se ona promenila – iznervirano je pričala Nadica, koja je dodala i da je Aleksandra popularnost stekla preko dečka, a ne zbog svog talenta.

– Ma, bolje da ne progovorim šta znam o njoj. Ako je pametna, ćutaće i neće me dirati. To je za njeno dobro – završila je Nadica.

Komentari

komentara