Magazin

ZVALI SU ME JADNICOM I PEVALJKOM: Aleksandra Prijović prvi put priznala kako su je maltretirali u školi!

Napisao H. H.

– Bilo je baš ponižavajuće. Sprdali su se na moj račun kako su stigli – iskrena je bila Aleksandra prisećajući se odrastanja

Zvezda “Granda” Aleksandra Prijović je danas jedna od najpopularnijih pevačica, međutim, na samom početku karijere nije bila tretirana kao danas, te je svašta preživeljavala od svojih vršnjaka, piše Telegraf.

Današnja dvojka Filipa Živojinovića prisetila se odrastanja i vremena iz škole, kada je bila žrtva dečjeg podsmevanja.

– Nije mi bilo lako. Ovo nikome nisam rekla, ali ja sam bila žrtva dece u školi. Nisu me tukli, ali jesu psihički maltretirali. Ponižavali su me, nazivali jadniom i pevaljkom. Govorili su: “Nije ništa bolja od majke pevaljke”. To je bilo baš ponižavajuće, degradirali su me. Sprdali su se na moj račun kako su stigli – ispričala je Prijovićeva za “Stars”.

– U školi su nakon svakog mog nastupa donosili snimke i puštali ih. Smejali su se na sav glas. Sve sam čula i videla. U tim trenucima mi se srce cepalo – iskrena je bila pevačica prisećajući se prvih nastupa u “Zvezdama Granda”, koja sada živi potpuno drugačiji život.

– Sve se promenilo, sada mi se svi javljaju. Pišu mi na Fejsbuku i podržavaju me. Isti ti koji su mi se smejali sada hoće da se druže sa mnom. Sada sam im slatka, lepa, mila i draga. Govorila sam tada: “Neka, neka, videćete vi!“, i, evo, uspela sam. Svima im odgovorim na poruku, ali nisam zaboravila kako su me maltretirali. Pogodila me je srećna zvezda i sad sam tu gde treba da budem. Ali, ovo je tek početak. Ovo su samo stepenice ka mojim višim životnim ciljevima – završila je samouvereno Aleksandra.

Komentari

komentara