Magazin

PREŽIVJELA PAKAO: Pjevačici pozlilo od straha za kćerku, izlazak se pretvorio u DRAMU!

Napisao H. H.

Sinoć sam imala strašnu traumu ovde u Briselu – prepričala je Katarina Ostojić nimalo prijatno iskustvo

Pevačica Katarina Ostojić Kaja, koja sa suprugom Džuniorom Džekom i ćerkom Nikolinom živi u Briselu, preživela je pravu dramu prilikom odlaska u bioskop u Noći veštica, 31. oktobra.

Izlazak sa ćerkom se pretvorio u pakao, a Kaja je o svemu obavestila svoje pratioce na Instagramu:

– Sinoć sam imala strašnu traumu u bioskopu ovde u Briselu, povela sam dete da gledamo film i onda je neki pametnjaković, koji je mislio da je duhovit i u duhu Halloween-a, počeo da juri ljude sa motornom testerom po bioskopu, pojurio i moje dete. Ja sam znala da je fora i da je ceo bioskop bio dekorisan i u znaku praznika, ali kao svaka majka koja na sve to i pravi najbizarnije filmove u glavi, pomislih da, eto, možda će neki psihopata da iskoristi tu atmosferu i napravi pravi pravcati pokolj, i eto ta misao mi je u sekundi sledila krv u venama i ja sam, eto, malo umrla u tom trenutku – napisala je Kaja.

– Uglavnom, toliko mi se slošilo da sam samo uhvatila Nikolinu za ruku i uletela u salu i tresla se tokom celog filma. Usred ovako napete atmosfere i gomile ludaka koji šetaju okolo, oni zbijaju takve šale. Da ne pričam da nema više ni metal detektora na ulazima u te objekte u kojima su masovna okupljanja, malo su zaboravili šta se ljudima ovde desilo pre samo par meseci na aerodromu i u metrou… i šta se i dalje dešava na drugim stranama sveta… Sramota. Bitno da su se maskirali i da plaše i ovako isprepadan narod – prepričala je pevačica.

Komentari

komentara