Magazin

Majka Zvezde Granda šokirala javnost!

Napisao H. H.

Atraktivna plavuša poznata pod nadimkom Blondi privukla je najviše pažnje među učesnicama “Snajki“, novog rijalitija koji je startovao na “Hepiju“…

Blondi, odnosno Suzana Perović, dolazi iz Bara i riješila je da u rijalitiju “Snajke“ nađe muškarca za sebe. Ima dva sina, a jedan od njih je Savo Perović, takmičar iz prethodne sezone “Zvezda Granda“, koji je nedavno ponovo dospio u žižu javnosti kada se preko društvenih mreža prepucavao sa Marijom Šerifović.

– Od večeras ništa neće biti kao prije! Preponosan što imam ovakvu jedinstvenu, i najbolju majku! – pohvalio se Perović na Instagramu.

– Volim da izazivam muškarce, a ne volim djevojke koje se prave da su mamine princeze. Moderna sam žena, volim da me muškarci služe, a volim i da ih mučim. Da ih gazim štiklom. Sebična sam, kada vidim lijepog muškarca želim ga samo za sebe! Čuvajte se djevojke, dolazi Blondi! – rekla je u svom predstavljanju Blondi.

Ona je otkrila da ima silikone u grudima i gu*i, te da voli da kupuje u sek*i šopovima. Takođe je naglasila da je diplomirani fizioterapeut.

Komentari

komentara