Magazin

DRAGAN KOJIĆ KEBA OTKRIO: Sa snajkom Severinom sam pravio ajvar!

Napisao H. H.

Folk pjevač Dragan Kojić Keba otkriva da je Severina postala prava srpska snajka, te da je bila glavni kuhar dok se u njihovom porodičnom domu spremala zimnica.

Pjevač za „Alo!” ponosno priča kako je Sevka sa njim i njegovom suprugom Oljom ljuštila paprike i pravila ajvar.
– Svi to radimo, porodično, to je najljepša stvar – da udruženim snagama spremamo zimnicu – kaže nam Olja, Kebina supruga i svekrva hrvatske pjevačice.

Kako bi još više pohvalio snajku, Dragan se uključuje u priču.

– Zašto ne bi ljuštila paprike?! Šta u tome ima loše?! Svi vole zimnicu, i vi, i ja, i ona – objašnjava Keba da nema protekcije kada je kulinarstvo u pitanju, te da svako ko voli da jede mora i da sprema.

Očigledno da je Seve na vrijeme shvatila svekrova pravila, pa se prihvatila varjače.

Međutim, pjevač priznaje da on izbjegava ljuštenje povrća, pa taj dio pripreme zimnice prepušta drugima.

– Naravno, paprika je uvijek tu, pečena ili ljuta, nije bitno. Ne čistim ja, ali volim sve da probam – smije se Dragan, dok ga Olja gleda sumnjičavo i otkriva:

– Odmah da vam kažem, ništa on ne radi – priznaje supruga, što Kebu ljuti.

– Pa jesi li morala baš to da kažeš, da ništa ne radim? – pita je folker, na šta se ona slatko smije.

Dragan priznaje da voli kada su svi na okupu. Iako Severina često putuje zbog nastupa, dok joj Igor pravi društvo, Keba se raduje svakom njihovom povratku kući.

– Možda navrate ovih dana, oni su puni izenađenja stalno – kaže glava porodice Kojić.

Ponesen svojom energijom, Keba stalno negdje žuri, zbog čega ga je teško uhvatiti, te ni novinarima to ne polazi za rukom uvijek.

– Ma ne bježim ja nikada. Jeste da slovi ona: „Iza svakog ugla vreba – Dragan Kojić Keba”, ali na najljepši mogući način, razumije se. Tu sam u zavisnosti od toga ko me traži – šaljivo kaže Keba.

Kako su se i on i supruga na jednom događaju pojavili u crnom fazonu, zanimalo nas je ko je inicijator ovakvog stajlinga.

– Olja izgleda za čistu desetku. Sigurno je da ima bolji ukus od mene. Oko svega se sa njom konsultujem, naročito kada je oblačenje i stajling u pitanju. Tu je nepogrešivi savjetodavac – kaže Keba.

Ni njegova supruga nije prestala da ga časti komplimentima, te je uzvratila hvalospjev na račun pjevača.

– Meni se Keba sviđa baš takav kakav je, ne bih ništa mijenjala – završava Olja.

Komentari

komentara