Magazin

Pogledajte – Sjećate se strašne djevojke iz filma "Krug"? Evo kako danas izgleda! (FOTO)

Napisao admin

Malo ko nije gledao danas već kultni horor 'Krug', a scena koja je svima ostala u sjećanju jest ona u kojoj sablazna djevojka jednostavno izleti iz televizora i na smrt vas prepadne.


Bliži se Noć vještica a s njom i horor klasici koji će vas isprepadati! Jeste li spremni na ovo?

Glumica Daveigh Chase utjelovila je djevojku koja izlazi iz TV-a, danas ima 22 godina i prava je ljepotica! Mnogi je pamte u sceni koja je isprepadala i najhrabrije, no danas nema ništa strašno na njoj. Ipak uloga Samare ju je obilježila.

Ako niste gledali ‘Krug’, radi se o mladoj Katie Embry čija najbolja prijateljica Rebecca Kotler jedne kišne večeri ispriča urbanu legendu o video kaseti bizarnog sadržaja, prenosi dnevnik.hr. Naime, ko pogleda tu kasetu, nakon sedam dana neobjašnjivo umre. Rebecca ne povjeruje toj prijetnji, ali iste večeri pronalazi Katie mrtvu. Nekoliko dana nakon toga, priču o kaseti dozna i Rachel Keller, ambiciozna mlada novinarka i samohrana majka. Rachel se potpuno zaintrigira pričom o kazeti i naknadno saznaje da je umrlo još troje Katienih prijatelja, koji su one večeri bili s njom u kolibi u šumi.

Nije preporučljivo gledanje u ranim jutarnjim satima, kada ste sami ili preplašeni. Mogli bi jednostavno početi vrištati!

cure.ba

Komentari

komentara