Magazin

Kap koja je prelila čašu? – Severini Milan rekao da se oblači kao ku**a!!!

Napisao admin

U javnost izlazi sve više i više detalja o raskidu donedavno najglamouroznijeg balkanskog para, hrvatske pjevačice Severine Vučković i njenog zaručnika, srpskog “kralja bakra”, poslovnog čovjeka Milana Popovića.


Severina (Foto: Cure.ba)

Navodno, kap je prelila čašu kada je Milan pred svjedocima Severini rekao da izgleda kao k…. zbog načina na koji se obukla.

Popović je otac malog Aleksandra, dječaka kojeg je Severina rodila 20. februara. I zagrebački Jutarnji list piše da je u medije procurila vijest kako Milan nije uvijek bio nježan prema hrvatskoj pjevačici.

Prema pisanju spomenutog lista, biznismen je prije nastupa u Crnoj Gori, Severinu  navodno izvrijeđao pred cijelim društvom. Rekao joj je da se neukusno odjenula za nastup i prokomentirao kako zbog punđe sliči Jovanki Broz. Par se nakon toga posvađao, a on je navodno ljutit otišao u Beograd. Prije nekoliko mjeseci, par se navodno posvađao u Vršcu pa je cijeli hotel orio od pogrdnih riječi. Osim toga, navodno je želio da što prirodnije izgleda i potpuno je zapostavio. Prema pisanju tamošnjih medija navodno gotovo nisu imali intimne odnose nakon poroda.

Severina je nedavno priznala da je njihovoj dvogodišnjoj vezi došao kraj zbog nepomirljivih razlika u karakterima. Milanu je, kako su tvrdili izvori, silno smetao plač njihova sina sedmomjesečnog sina Aleksandra. Pjevačica je izjavila da joj je žao što već dva mjeseca nije vidio svog sina jedinca kojeg je pjevačica nakon prekida odlučila odgajati kao samohrana majka.

doznajemo

Komentari

komentara