Magazin

Nevjernica – Severina pet puta vjerena, ali nikad mlada! (FOTO)

Napisao admin

Severina Vučković (40) je bila vjerena za Alena Marina, Srećka Vargeka, Matu Čuljka, Slavka Šajinovića i Milana Popovića, ali nijedan od njih od nje nije napravio "poštenu ženu" i oženio je.


Severina (Foto: Cure.ba)

Kad se saznalo da je Severina (40) u vezi sa srpskim ‘kraljem bakra’ Milanom Popovićem (47), do tad nepoznati preduzetnik preko noći je postao zvijezda. Mediji su se počeli baviti njegovim bivšim vezama, istraživali kako se obogatio, koliko je tačno ‘težak'… pisalo se čak da ima dvoje djece. Milan je sada dio Severinine prošlosti. Bio je peti muškarac u njenom životu koji ju je zaprosio. Prekinuli su jer su bili potpuno različitih karaktera i više nisu mogli da budu zajedno.

Prva propala ljubav

Severina je bila vjerena ukupno pet puta, ali ni jedan od nje nije napravio ‘poštenu ženu’ i oženio je. Prvi koji je osvojio srce lepe Splićanke bio je pjevač grupe Kojoti Alen Marin. Bili su zajedno 90-ih. Prekinuli su bez većih skandala, a Alen se kasnije oženio pozorišnom glumicom Goranom Vrdoljak s kojom ima i kćer.

Vargek je ostavio zbog pornića s Lučićem

Nakon prekida s Alenom, Severina se kratko zabavljala s tajkunom Milanom Lučićem. Od njega je na dar dobila konja, a nezaboravan je i pornić koji su snimili na njegovoj jahti. Porno film je ugledao svjetlo dana na ljeto 2004. godine, kada je Severina već bila u vezi s preduzetnikom Srećkom Vargekom. Bili su vereni i Srećko je bio pun podrške kad je Severinin pornić preplavio medije. Ubrzo je ‘promijenio ploču’. Razljutio se što je pjevačica pornić htjela zaštititi kao autorsko djelo. Nazvao ju je proizvodom i ostavio.

Ni mlađi i slađi nije bio onaj pravi

Tek dvije godine nakon skandala s pornićem Severina je ponovo pronašla sreću u ljubavi. Zaljubila se u mlađanog Matu Čuljka. Zajedno su bili godinu i po. I Mate ju je, naravno, zaprosio i ona je rekla da bi se rado udala za njega. Prekinuli su par dana prije njenog 35. rođendana, piše Alo.

Vlasnika teretane ostavila zbog ‘kralja bakra’

U ljeto 2008. u Severinin život ušetao je Riječanin Slavko Šajinović. Vjerili su se, zajedno počeli da grade trospratnu kuću iznad Ičića, a već su isplanirali i raspored soba. Severina ga je nakon dvije i po godine veze ostavila zbog Milana u kojeg se zaljubila dok mu je pjevala na rođendanskoj proslavi. Kaže da ju je osvojio jer je od prvog dana veze govorio da želi dijete s njom.

cure.ba

Komentari

komentara