Magazin Video

Emisija “Skandalozno” – Andrija Milošević: Policija mi je aplaudirala dok sam vodio ljubav na plaži (VIDEO)

Napisao admin

U kontroverznoj, provokativnoj i sve gledanojoj emisiji voditeljice Olje Crnogorac “Skandalozno” koja je emitovana na srbijanskoj televiziji “Happy” u nedjelju uveče, gosti su bili glumci Andrija Milošević i Marinko Madžgalj.


Andrija Milošević (Foto: internet)

U jednom trenutku Andrija Milošević priznao je da je vodio ljubav na plaži, pa i objasnio kako je sve to prošlo i da li ga je neko video.

“Bilo je to davno u Crnoj Gori. Bilo je tu svega i svačega, a i interventna je prolazila pa je stala da gleda. Na kraju su aplaudirali i otišli,” rekao je Andrija kroz smijeh i šokirao prisutne u studiju.

Takođe, pred kraj iste emisije, Marinko je isprovociran pitanjem o suprugi Dubravki, da li će je kroz 10 godina zamijeniti mlađom djevojkom, prekinuo emisiju i želio da napusti snimanje.

“Jedan moj kolega je postavio pitanje Marinku koje se previše ticalo privatnog života, što je izazvalo negodovanje kod njega, jer je opšte poznato da Madžgalj ne priča o privatnom životu u javnosti. Ipak, iako je bio na ivici da napusti emisiju, već je bio kraj snimanja, pa smo sve uspjeli da privedemo kraju,” rekla je Olja Crnogorac za “Blic”.

cure.ba

Komentari

komentara