Magazin

Emisija "Grand šou" – Grandovci će okupirati i Hrvatsku

Napisao admin

Hrvatski televizijski program RTL uskoro bi u svom programu mogao imati emisiju naše produkcije 'Grand'. Priča se da su potencijalni voditelji muzičkog programa 'Grand šou' za hrvatsko tržište Severina i Tarik Filipović.


Grand (foto:cure.ba)

Emisija “Grand šou” za Hrvatsku bi bila koncipirana tako da u njoj gostuju srpskih i hrvatski pjevači. Čelnik “Granda” Saša Popović u pregovorima je s hrvatskim partnerima.

– O tom projektu zasad ne mogu govoriti. Istina je da pregovaramo s hrvatskim partnerima, ali još se ništa ne zna. Tačno je i da razgovaramo s brojnim potencijalnim voditeljima – rekao je za “Blic” Saša Popović.

S obzirom na to da se šuška da bi Severina trebala biti ženska polovica voditeljskog dvojca, kontaktirali smo s Tomicom Petrovićem, njenim menadžerom. Tomica nam je rekao da je Seve trenutno u studiju i da, osim novog albuma, nema druge planove.

– Severina je trenutno u studiju, gdje završava novi album, koji planira objaviti krajem godine. Nakon toga kreće na turneju. Nitko me nije zvao za tu emisiju. Severina drugih planova nema – rekao nam je Tomica Petrović.

Glumac, koji se osim u filmovima i serijama proslavio kao voditelj kviza “Ko želi biti milioner”, kaže da je bio na razgovorima za “Grand šou”. Tarik Filipović navodi da nije pristao jer ima angažmane na drugim televizijama. Ali i navodi da ga ne bi čudilo da Severina bude u ulozi voditelja.

 

cure.ba

Komentari

komentara