Magazin

DVOJNICA kate middleton – Ista je Kate Middleton, čak ni njezina kći ne vidi razliku (FOTO)

Napisao admin

Upoznajte 32-godišnju Heidi Agan, majku dvoje djece koja je ostavila posao konobarice u fast foodu. Sada zaradjuje 1500 KM dnevno. Pitate se kako?


Tajna je u njezinom izgledu jer ovu Britanku gotovo svakodnevno miješaju s britanskom princezom Kate Middleton kojoj nevjerojatno nalikuje. Kada je shvatila da ni njezina trogodišnja kći ne razlikuje nju i princezu Kate, Heidi je odlučila ostaviti posao konobarice u fast foodu kako bi zarađivala glumeći princezu. I nije požalila. 

Zahvaljujući svojim ‘nastupima’, odnosno pojavljivanjima na raznim događanjima našminkana i odjevena baš poput Kate Middleton, Heidi, koja je do jučer zarađivala  nešto sitno kao konobarica , kao dvojnica princeze osigurala si je znatno veću plaću, pa tako dnevno zna zaraditi i do 650 funti, sto je 1500 KM.

‘Ljudi bi ušli i upirali prstom u mene govoreći: to je ona’, ispričala je Heidi, čija trogodišnja kćerkica ne zna razliku između vlastite majke i buduće kraljice. ‘Kad vidi sliku Kate u nekom magazinu, pokazuje mi je i govori: evo te, mamice’, priznala je Heidi. 

Bivša konobarica osvrnula se i na nedavni skandal u sklopu kojeg su objavljene fotografije princeze Kate Middleton u toplesu. Heidi tvrdi da se ne bi pristala fotografirati u toplesu, pri čemu je izrazila žaljenje zbog spornih fotografija Kate Middleton koje su procurile u javnost. 

‘Da je meni to netko napravio, otišla bih na policiju! Ona i William uopće nemaju privatnosti i priliku da se ponašaju kao normalan par’, kazala je. 

cure.ba

Komentari

komentara