Magazin

HLADNI ODNOSI: Razlog zbog kog se Meghan i Kate ne podnose je jako JEDNOSTAVAN

Napisao A. K.

Njih dve su totalne suprotnosti.

Otkako se u maju udala za princa Harija, na britanskom dvoru ne prestaju tenzije, posebno između dve jetrve, buduće kraljice Kejt Midlton i Megan Markl. Dobro upućeni tvrde da je razlog svega zapravo poprilično jednostavan.

Megan Markl prva je Amerikanka nakon Volis Simpson koja se udala za člana britanske kraljevske porodice, a od majskog venčanja ne prestaju tenzije na dvoru. Dobro upućeni izvori tvrde kako se razlog zapravo krije u sukobu dve kulture, kao i u tome da je Megan navikla da kaže sve što joj je na pameti.

37-godišnja vojvotkinja od Saseksa bi uskoro trebalo da dobije prvi veći kraljevski angažman,koji uključuje pokroviteljstvo odabrane dobrotvorne fondaciji ili ustanove, no do sada je poprilično dala do znanja da su joj ambicije puno veće, te da namerava više da poradi na obrazovanju, ali i osnaživanju žena, kao i mladih devojaka širom sveta.

To je pokazala i sa svojim prvim projektom – kuvarom „Together: Our Community Cookbook“, koji je napravila u saradnji sa grupom žena koje su izgubile dom prošle godine u velikoj eksploziji u zgradi Grenfel taur u Londonu u kojoj je poginulo 70 ljudi.

„Sama palata je magično mesto, ali ujedno i mesto gde je apsolutno sve zabranjeno. Stoga je najteži posao za svakog člana kraljevske porodice da prihvate Meganine ambiciozne planove i pomognu joj u ostvarivanju istih. Za nju je frustrirajuće ukoliko joj neko kaže da nešto ne može, dok je Kejt, s druge strane, totalna suprotnost, ali i dalje snažna žena“, rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Budući da je 36-godišnja vojvotkinja od Kembridža odrasla na engleskom selu, zajedno sa svojim suprugom, princem Vilijamom, stvorila je njihovu malu porodicu i oboje su i i te kako sigurni u sve što rade.

Izvor: TPORTAL.HR

Komentari

komentara