Magazin

Jetset – Soraja se potukla sa djevojkom ispred kioska !

Napisao admin

– Toj budali sam zalijepila šamar i baš me briga za posljedice. Opet bih to uradila! – rekla je starleta nakon sukoba sa javnosti nepoznatom djevojkom, koja je Vučelićevu prijavila policiji nakon incidenta


Soraja (Foto:Cure.ba)

Soraja Vučelić potukla se na ulici u centru Beograda. Starleta se sukobila s javnosti nepoznatom djevojkom ispred kioska brze hrane, a razlog je bio pas-lutalica. Naime, Vučelićeva se iznervirala kad je vidjela kako djevojka šutira kuče. Prišla je i zalijepila joj šamar.

– Soraja je došla s drugaricom da kupi pljeskavicu. Naišla je na izgladnjelog napuštenog psa i odlučila da ga nahrani. Kad se malo udaljila, vidjela je da ga jedna djevojka šutira. To ju je veoma razljutilo. Nije prezala od prisutnih, prišla je djevojci i lupila joj šamar – priča jedan od očevidaca.

Djevojke su počele da viču, hvataju se za ruke i guraju. Umalo je došlo do velikog obračuna, ali su prisutni stali između njih i sprječili ih da uđu u klinč. Neznanka je zapretila Soraji da će je prijaviti policiji.

Soraja je celu priču potvrdila, uz napomenu da ne žali zbog toga što je uradila i da bi sve ponovila.

– Mnogo volim životinje i ne mogu da gledam kad ih neko zlostavlja. Toj budali sam zalijepila šamar i baš me briga za posljedice. Opet bih to uradila! Čula sam da me je prijavila policiji, ali me još nisu pozvali – kaže Soraja.

cure.ba

Komentari

komentara