Magazin

Osjećao se poput prave trudnice – Robbie Williams: Pored supruge imao sam sve simptome trudnoće

Napisao admin

Robbie Williams, koji će uskoro prvi put postati otac, ispričao je kako se posljednjih devet mjeseci osjećao poput prave trudnice – imao je bolove u leđima, probleme sa mučninama, a u prvom tromjesječju se čak i ugojio.


Robbie Williams (Foto: Cure.ba)

– Ayda je jela za dvoje, ali sam kilograme dobio ja. Vjerovatno je riječ o empatiji. Čitao sam o tome i vidio da postoji mogućnost da muškarci u trudnoći imaju jednake simptome kao i njihove žene, izjavio je pjevač.

 U trenucima kada je njegova supruga Ayda Field bila lošeg raspoloženja, Robbir Williams je dijelio sa njom to osjećanje.

 Britanski pjevač i glumica dobiće sljedećeg mjeseca svoje prvo dijete- djevojčicu, a njeno rođenje pomalo plaši Robbieja.

 – Trenutno sam prestravljen, ali istovremeno želim i da budem blizak sa bebom, da budem uz nju, da je volim- dodao je pjevač.

 Tridesetosmogodišnji Robbie  Williams otkrio je da se odnos između njega i njegove supruge vremenom mijenja, pa Ayda sve više kritikuje njegov stil oblačenja, koji joj se na početku njihove  veze dopadao.

 – U prvoj godini braka sve je savršeno, sve opraštate jedno drugom i sve je divno, a onda dolazi patnja, zaključio je Robbie.

cure.ba

Komentari

komentara