Magazin

Veliki strahovi – Zašto se Brad Pitt ne osjeća sigurno bez pištolja?

Napisao admin

Slavni holivudski glumac Brad Pitt u intervjuu je otkrio da ima snažnu želju zaštiti svoju porodicu, zaručnicu Angelinu Jolie te njihovu djecu. Zato se, kako priznaje, ne osjeća sigurno bez pištolja, čije posjedovanje smatra 'zapisanim u svojim američkim genima'.


Brad Pitt (Foto: Cure.ba)

Zvijezda filma ‘Killing Them Softly’ vrlo je zaštitnički nastrojen prema svojoj zaručnici Angelini Jolie te njihovoj djeci – Maddoxu, Paxu, Zahari, Shiloh te blizancima Knoxu i Vivienne – te smatra da je posjedovanje pištolja zapisano u njegovim američkim genima, prenosi Tportal.

U intervjuu za Live magazine Daily Maila Brad je otkrio: ‘Amerika je zemlja oružja, a njegovo posjedovanje je zapisano u našim genima. Možda zvuči čudno, no bolje se osjećam ako imam pištolj. Ne osjećam se sigurno, a bojim se i da naš dom nije siguran, ako negdje nemam skriven pištolj. Ne znam jesam li u pravu ili krivu, ali to je moj stav.’

U intervjuu je 48-godišnji Brad naglasio i da je od rane dobi bio u blizini oružja, ali uprkos tome sada kao odrasla osoba vrlo je odgovoran po tome pitanju. ‘Prvi zračni pištolj dobio sam još kao malo diijete, sa šet godina pušku, a s osam godina pravi pištolj. Ali odrastao sam u poprilično sigurnom okružju.’

Premda Brad i Angelina imaju i više nego pretrpane dnevne rasporede i brojne obveze, poput snimanja filmova u raznim dijelovima svijeta, na putovanja uvijek ide cijela obitelj. Osim toga, drže se pravila da uvijek zajedno doručkuju, bez obzira na to koliko obaveza imali tog dana.

cure.ba

Komentari

komentara