Magazin

Glumica iz serije „Sulejman Veličanstveni“ – Zbog zlatnog lančića lopov umalo zaklao glumicu

Napisao admin

Glumici Nebahat Cehre (67) prije dva i pol mjeseca na ulici u Ankari s leđa je prišao lopov i teško je ozlijedio pokušavajući joj s vrata strgnuti zlatni lanac.


Nebahat Cehre (Foto: Cure.ba)

– Krv joj se slijevala niz vrat, prizor je bio užasan! Na sreću, na ulici je bilo prolaznika, inače ko zna bi li se manijak zaustavio. Pomogli smo joj koliko smo mogli do dolaska hitne pomoći – izjavila je prodavačica iz obližnje trgovine. Lanac je glumici, koja u “Sulejmanu Veličanstvenom” igra sultanovu posesivnu majku, gotovo presjekao vratnu arteriju. 

U bolnici su ustanovili da je teško ozlijeđena. Nakon bolničkog liječenja još dvije sedmice oporavljala se kod kuće. Zbog toga je prilično dugo izbivala sa snimanja četvrte sezone serije koja u ponedjeljak stiže na naše male ekrane. Turska policija traži njenog napadača, a traži i provalnike koji su u ožujku okrali vilu glavnoga glumca Halita Ergença (42) u popularnom ljetovalištu Alanyji.

– Kuća izgleda kao da je kroz nju protutnjio tornado! Lopovi su uzeli sve, a ono što nisu mogli ponijeti razbacali su i pokidali – opisao je Ergenç. Policija je izvijestila kako su provalnici odnijeli vrlo vrijedan plijen – slike koje je Halit godinama sakupljao te umjetnine i antikvitete iz cijelog svijeta. Ergenç je rekao da mu je najteže što su uzeli mnoge stvari za koje su on i supruga Bergüzar Korel sentimentalno vezani.

cure.ba

Komentari

komentara