Magazin

"Slike iz Vegasa su samo vrh sante leda" – Šta princ Harry skriva?

Napisao admin

Nakon što je princ Harry u Velikoj Britaniji izazvao skandal, a u svjetskim medijima digao prašinu svojim golim tulumarenjem u Las Vegasu, mediji pišu kako su slike koje su procurile na internet samo vrh sante leda u priči o njegovom ludom ljetnom provodu.


Princ Harry (Foto: Cure.ba)

Podsjetimo, princ je tulumario u Las Vegasu u hotelu koji noćenje naplaćuje 5.100 funti, ima privatni kasino i veliki bar, a zidovi su obloženi kako bi izolirali buku od ostatka hotela.

Nakon što su Harry i prijatelji nekoliko sati tulumarili u hotelu, izašli su u avanturu po noćnim klubovima gdje su “regrutirali” i dvije cure. Tad je Harry snimljen gol, a slike prodane TMZ-u za 10.000 dolara. Nakon “turneje” po klubovima, princ i društvo vratili su se u hotel u ranim jutarnjim satima, prenosi index.

Samo nekoliko sati kasnije, princ je organizirao popodnevni votka party uz bazen dok su njegovi prijatelji nasumično odabirali djevojke koje su pozivali na “druženje s princom”. Zanimljivo je kako njegovo osiguranje nije uopće kontroliralo koga i zašto dečki zovu u prinčev luksuzni apartman ni tulum na bazenu.

Prema pisanju Daily Maila, jedan popularni američki bloger došao je do povjerljivih informacija te tvrdi kako mu je pouzdani izvor rekao: “Nešto prilično veliko je upleteno u cijelu ovu priču. Nešto više od samog prinčevog striptiza”. Ta tvrdnja mogla bi potencijalno zasjeniti samog princa, pišu. Kraljevska palača zasad još uvijek nema komentara na sve događaje.

Valja istaknuti kako je princ nakon skandala obrisao svoj Facebook profil koji je vodio pod pseudonimom Spike Wells. To su učinili i njegovi najbolji prijatelji koji su tulumarili s njim u Las Vegasu, Tom “Skippy” Inskip te Arthur Landon.

Šuška se kako je do toga došlo jer je princ užasnut idejom da bi se moglo pojaviti još njegovih golišavih slika te je zabrinut da bi netko mogao objaviti još luđe fotografije snimljene tjedan dana prije Las Vegasa kad je s prijateljima tulumario na privatnom otoku Necker u sklopu Djevičanskih otoka, koji je u vlasništvu Sir Richarda Bransona.

Dok vlasnik hotela poduzima sve mjere da vidi gdje se dogodio propust u osiguranju i kako su snimke procurile na internet, princ Harry se osim obitelji mora opravdati i djevojci. Naime, šuška se kako mu je Cressida Bonas nakon skandala “dala nogu”. “Upropastio je sve. Cressida je vidjela budućnost s Harryjem, ali ju je on tako osramotio u Las Vegasu. Očito nije ozbiljan u svojim namjerama s njom kao što je tvrdio”, izjavila je njena prijateljica.

cure.ba

Komentari

komentara