Magazin

Francuska – Angelina i Brad će se vjenčati ovog vikenda?

Napisao admin

U francuskom domu Angeline Jolie i Brada Pitta sprema se veliko slavlje. Pripreme su intenzivirale glasine kako će se poznati par vjenčati ovog vikenda.


Angelina Jolie i Brad Pitt

Na zabavu u Francusku stižu Bradovi roditelji, a dolazi i draguljar Robert Procop, koji je izradio zaručnički prsten za lijepu glumicu. Njihove zaruke otkrivene su u aprilu, nakon zajedničkih sedam godina i šestero djece.

“Brad je otišao tamo kako bi nadgledao pripreme, no sve je super. Iako Brad i Angelina tvrde da je zabava za njegove roditelje, svi misle da lažu. Čak je i Angelinin draguljar tamo”, izjavio je izvor. Kao gost na zabavi najavljen je i George Clooney, najbolji prijatelj Brada Pitta, koji se trenutno odmara u Italiji, piše The Sun. Njihov luksuzni posjed u Francuskoj priprema se na nešto spektakularno, a vrlo je vjerovatno da će se najpoznatiji svjetski par vjenčati ovog vikenda, prenosi Index. Angelini će ovo biti treći brak.

Prije Brada bila je u braku s Johnnyjem Leejem Millerom te Billyjem Bobom Thorntonom. Brad je bio pet godina u braku s Jennifer Aniston, a prekinuli su nakon što je upoznao Angelinu na setu filma. Ubrzo su dobili nadimak Brandgelina te postali roditelji troje biološke i troje posvojene djece. Više puta istakli su da će sa svadbom počekati dok se ne legaliziraju homoseksualni brakovi u SAD-u, no čini se da im je dosadilo čekati. Otkrili su da su se zaručili prvenstveno zbog djece, koja ih često pitaju kad će se vjenčati.

cure.ba

Komentari

komentara