Magazin

Majka četvero djece – Victoria Beckham: "Spremna sam imati još djece sa Davidom"

Napisao admin

Victoria Beckham je priznala kako je fan erotične novele britanskog autora E. L. Jamesa – 50 Shades of Grey.


Victoria Beckham (Foto: Glamour Magazine)

Majka četvero djece, udana za prezgodnu fudbalsku senzaciju – Davida Beckhama, priznala je kako već čita drugi dio ove erotsko-porno trilogije. 38-godišnja Victoria čak je nagovorila svoju majku, Jackie Adams, da pročita knjige.

‘Ja sam pri kraju druge knjige. I mami sam ih kupila. Ali, svaki put kad poželi sa mnom započeti razgovor o njima, ja to izbjegnem. Pa ne želim sa njom pričati o sado-mazo seksu’, izjavila je za Glamour magazin za kojeg je pozirala.

Tako će čitateljice u septembarskom broju Glamour magazina imati priliku vidjeti Victoriu u pomalo izazovnim pozama – kao poslovnu ženu, u kadi s pjenom, ali i kako zavodljivo pije shake.

Obučena je u kombinacije u kojima se pojavljuje iz njene su modne kolekcije tako da će čitateljice moći saznati još više o njezinom modnom izričaju. Victoria je priznala kako je bila veoma uzbuđena što je dobila toliko slobode u uređivanju ovog broja magazina, a progovorila je i o činjenici kako se veoma rijetko smije. Otkrila je kako je to jednostavno postao dio njenog imidža kao dizajnerice.

‘Ja se u stvari puno smijem na fotografijama. Prestanem se smijati samo kad je riječ o modi. Moda mi je ukrala osmijeh! Kreirala sam tu osobu. I ne govorim kako to nisam ja. Ali, neću reći da sam samo to. To je kao neki odbrambeni štit koji se diže kada radim’, priznala je Victoria, prenosi Dnevnik.hr.

Dodala je i kako je spremna imati još djece sa suprugom, iako ih već ima četvero – Brooklyna (13), Romea (9), Cruza (7) i 12-mjesečnu Harper.

Upitana je i gdje se vidi za pet godina.

‘Želim da svi budemo zdravi i sretni. Želim da mi se posao razgrana te da žene budu zadovoljne, lijepe i pune samopouzdanja’, zaključila je Victoria.

cure.ba

Komentari

komentara