Magazin

Jednom se živi – Deset 'grešaka' koje svaka djevojka treba da napravi

Napisao admin

Nema potrebe da uvijek igrate na sigurno! Opustite se, rasplamsajte maštu i uživajte u ludom provodu …


Ilustracija (Foto:Cure.ba)

Ljeto je pravo vrijeme primijeniti krilaticu “Jednom se živi”, zato samo naprijed, pa probajte neke stvari koje vam se često čine tako pogrešne …

1. Uvjerite sebe da možete skijati na vodi. Ili ronite. Bilo što što će vas učiniti primjećenom na plaži, čak iako je to za vas “nemoguća misija”.

2. Poslije prvog sastanka s potencijalnim Pravim, on vas poziva kod njega kući. I što ćete reći? Naravno, “Da”. Za sve postoji prvi put.

3. Razigrajte maštu. Poigrajte se vašom frizurom ispod pupka. Dopustite vašem partneru da odabere mustru.

4. Već duže vrijeme razmišljate o tetovaži, ali smatrate da to vama nije primjereno. Ok, ali postoji i privremeni tatoo, zar ne?

5. Inzistirajte da vam prijatelji pomognu da ustrajete u držanju dijete (iako ste od njih ranije uvijek krili da vodite računa o prehrani).

6. Ne volite da vas smaraju nepoznati ljudi dok ste na odmoru. Ali, ovaj slatkiš nije “za baciti” i zato mu dopustite da vam priđe.

7. Pijte koktele u baru na plaži iako mislite da je još rano za takvu akciju, jer ste ugledali superzgodnog barmena.

8. Nije grijeh revanširati se kolegici koja je opsjednuta vama i ugrožava vaš položaj jer je zaslužila da bude kažnjena.

9. Volite klasičnu garderobu, ali, za vašu informaciju, ljeto je odavno stiglo. I zato zapamtite: nije grijeh obući nešto što će otkriti vaše atribute.

10. Idite u teretanu i onda kada ste “pale s nogu” od posla. Nikada ne znate hoće li se baš tamo naći svoj predmet interesovanja.

cure.ba

Komentari

komentara