Magazin

Dvoje mladih – Usred ljubavnog čina prevrnuli automobil i pali u kanal

Napisao admin

Dvoje mladih Borana čija se imena iz razumljivih razloga ne spominju, jedva su jučer preživjeli, kako se pretpostavlja, spolni odnos u autu koji su parkirali iznad poligona na kojem policija i vojska vježbaju gađanje iz vatrenog oružja. Jesu parkirali iznad, ali su na kraju završili prevrnuti nasred poligona, i to na krovu!


automobil (foto:telegraf.rs)

Kako Telegraf’ saznaje, mladić je auto nepažljivo parkirao previše blizu ivice kanala ispod koga se nalaze metalni šiljci visoki oko tri metra. Što se dalje dogodilo u samim kolima, ne možemo baš detaljno da vam opišemo, ali je činjenica da su se kola “u žaru borbe” zanijela i završila u jarku.

Sreća u nesreći je što auto nije pao direktno na šiljke, tako da ih je, prilikom pada sa visine od tri metra, samo savio. Prema fotografiji sa lica mjesta, lako je zaključiti da je tragedija, ili u najboljem slučaju ozbiljne ozljede putnika, izbjegnuta za svega desetak centimetara.

Momka i djevojku su, nakon izvjesnog vremena, iz auta uspjeli da izvuku policija i vatrogasci, koje je mladić pozvao mobilnim telefonom, nakon čega su oboje zbrinuti na Odjeljenju ortopedije bolnice u Boru (grad i središte istoimene općine na istoku Srbije, u Timočkoj Krajini op.a.), gdje su im konstatirane samo lakše ozljede, prenosi Telegraf.

Nije poznato u kojem trenutku im se nesreća dogodila, i da li su završili ono što su započeli…

cure.ba

Komentari

komentara