Magazin

Kristen Stewart sve priznala: – "Roba volim najviše na svijetu i tako mi je žao"

Napisao admin

Nakon što je američki magazin Us Weekly objavio fotografije na kojima je vidljivo da 22-godišnja glumica Kristen Stewart vara svog 26-godišnjeg dečka Roberta Pattinsona sa dvostruko starijim redateljem Rupertom Sandersom, ona je odlučila sve priznati i zatražiti oprost preko medija.


Us Weeky (Foto: Cure.ba)

U službenoj izjavi glumica je objavila: “Istinski mi je žao zbog boli i sramote koju sam nanijela svojim bližnjima i svima na koje je ovo uticalo. Ova indiskrecija ugrozila je najvažniju stvar u mom životu, osobu koju volim i poštujem najviše od svih, Roba. Volim ga, volim ga i tako mi je žao”. Stewart i Pattinson svoju su vezu u medijima priznali 2010. godine, prenosi Index.
Rupert Sanders (41) u braku je sedam godina sa manekenkom Liberty Ross sa kojom ima dvoje djece u dobi od sedam i pet godina, a i on je odlučio javno se izviniti: “Potresen sam boli koju sam nanio svojoj porodici. Moja prekrasna supruga i božanstvena djeca sve su što imam na ovom svijetu. Volim ih svim srcem. Molim se da uspijemo ovo zajedno prebroditi”, izjavio je za People.
Kristen i Rupert zbližili su se na snimanju filma “Snow White And The Huntsman”, a u ljubavnom zagrljaju snimljeni su prošlog utorka.

cure.ba

Komentari

komentara