Magazin

DRAMA: – Poslije batina koje je dobio, jedan od najpopularnijih pjevača Balkana hitno operisan!

Napisao admin

Gagi Đogani hitno je operisan, prije nekoliko dana na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu zbog ozbiljne povrede oka. Kako Informer saznaje, frontmena nekada najpopularnije grupe na Balkanu brutalno je pretukla grupa momaka kojima je on, navodno, dugovao novac.


Ilustracija (Foto: arhiva)

– Gagi u posljednje vrijeme stalno pozajmljuje pare jer nema ni dinara. Dužan je na sve strane, pa ga zbog toga mnogi jure. On iz dana u dan laže kako će da vrati sutra i tako ukrug. Momcima kojima duguje poveću svotu novca je prekipjelo, pa su riješili da ga “prevaspitaju“ u namjeri da će se opametiti i vratiti novac – kaže izvor blizak denseru, i dodaje:

 

– Nije očekivao da će dobiti batine, pa je pristao da se vidi sa njima. Međutim, kada su njegovi “drugari“ vidjeli da im Gagi ni ovog puta neće vratiti dug, razbijesnili su se i počeli da ga krvnički udaraju. Osim što je zadobio teške povrede oka, on je imao i otvorene rane po tijelu – tvrdi naš izvor.

 

U želji da saznamo kako je, pozvali smo Gagija, ali nam do zaključenja broja nije odgovorio na pozive. 

 

Njegova bivša djevojka Milena Mikić kaže da je čula za incident i da se veoma potresla. Bez obzira što je dobijala batine od Gagija, ipak joj je žao što mu se takve stvari događaju. 

 

– Čula sam za nesreću koja mu se desila i iskreno mi je žao. Od srca mu želim brz oporavak. Možda će ga ovo vratiti u normalniji život od onog koji je vodio do sada – kaže Milena. 

 

ekskluziva.ba

Komentari

komentara