Magazin

Izvrijeđala kolegicu! – POBRKALA LONČIĆE Jelena Karleuša bjesnila zbog nastupa Nataše Bekvalac

Napisao admin

Umesto da podrži koleginicu i njen nastup na Paradi ponosa, Jelena Karleuša osula je paljbu po Nataši Bekvalac i žestoko je izvređala na društvenim mrežama.


Foto: arhiva

Izgleda da je samoproklamovanoj divi teško palo što organizatori ovogodišnjeg Prajda u Beogradu nisu nju pozvali da nastupi na ovoj manifestaciji, pa je na Tviteru objavila niz poruka namenjenih organizatorima i svojoj koleginici.

– Pozvati Natašu Bekvalac, koja nikad javno nije podržala LGBT, da peva na Prajdu je isto što i pozvati hor Kolibri da peva na fudbalskoj utakmici – smatra Karleuša, i dodaje:

– Smatram da LGBT populaciju moraju javno da podrže ličnosti sa uticajem/energijom jačom od uticaja kišne gliste. Inače se ništa ne menja!

 

Ipak, izgleda da se kasnije predomislila, pošto je ovaj tvit ubrzo obrisala sa svog naloga, kao i onaj u kojem tvrdi da je Nataša uzela novac za svoj nastup na Paradi.

– Kako to, podržavaš LGBT i Prajd a tražiš pare da se pojaviš? E to je slika svog licemerja srpskih javnih ličnosti i njihove šatro podrške.

Inače, Nataša je za “Blic” istakla da je na Prajdu pevala bez ikakve nadoknade, pogledajte u videu:

 

 

blic.rs

Komentari

komentara