Magazin

SUPRUG JOJ JE PODRŠKA – Ana Nikolić na životnom testu: Prestala da pije, drži dijetu… sve to da bi postala majka

Napisao admin

U toj namjeri podržava je suprug Stefan Ðurić Rasta. Paraćinka pozitivno razmišlja kad je uloga roditelja u pitanju i ne gubi nadu da će vantjelesna oplodnja biti uspješna- piše Kurir


Foto: arhiva

Ana Nikolić po svaku cijenu želi da se ostvari u ulozi majke. Pjevačica je čvrsto odlučila da ide na vještačku oplodnju.

 

U toj namjeri podržava je suprug Stefan Ðurić Rasta. Paraćinka pozitivno razmišlja kad je uloga roditelja u pitanju i ne gubi nadu da će vantjelesna oplodnja biti uspješna. Ona se nedavno u Novom Sadu povjerila prijateljicama i priznala da je pitanje trenutka kad će krenuti na pripreme za proces oplodnje.

 

– Ana i Rasta su se raspitivali o uslovima i uspješnosti tog procesa, a nedavno su našli i fantastičnu privatnu kliniku s odličnim ljekarima, koji će im pomoći da se ostvare u ulozi roditelja. Oni ne žele da idu u inostranstvo zbog toga, već će cijeli proces biti obavljen u Srbiji. Ana uskoro kreće i na pripreme, koje podrazumijevaju razne testove i sve ono što je potrebno za sam čin oplodnje. Kako je rekla drugaricama, prestala je da pije i drži dijetu – tvrdi naš izvor blizak novopečenim supružnicima.

 

ana-nikolic-rasta

 

Ana je bila svjesna svog problema i prije nego što se udala za repera, jer je u jednom intervjuu najavila da će se vještačkim putem ostavriti kao majka.

 

– Jedva čekam da se ostvarim u ulozi majke, ali to je ipak nešto što ne možeš da znaš i planiraš. Mislim da će se to dogoditi uskoro. Već imam zakazanu vantjelesnu oplodnju – rekla je Ana nedavno i priznala da bi više voljela da dobije sina, jer, kako je tad izjavila u šali, „s djevojčicama ne zna da se igra“.

 

depo.ba

Komentari

komentara