Magazin

NALJUTIO RADU I GRAND: – Pogledajte šta je sada uradio Haris Berković

Napisao admin

Rada Manojlović i Haris Berković konstantno imaju turbulenciju u vezi, a ovog puta problem je nastao kada je pjevačica saznala da joj Haris radi iza leđa. Naime, Haris je išao na sastanke i bez Rade dogovarao ulazak u rijaliti.


Ilustracija (Foto: arhiva)

Organizator rijalitija Parovi kontaktirao je Harisa Berkovića i ponudio mu da uđe u rijaliti i to za veoma visok honorar, piše “Svet“.

“Oni su ga ubjeđivali da uđe sa Radom i rekli da će za to dobiti veliki novac. Od njega produkcija očekuje da nagovori Radu iako im je on objasnio da ona puno radi i da ne želi otkazivati nastupe. Zatim su mu predložili da uđu kao VIP par na nekoliko nedjelja a da će Rada moći izaći kad ima nastup, što se Harisu posebno dopalo” , objašnjava izvor blizak Harisu.

 

“On je to ispričao Radi , međutim ona neće ni da čuje. Ne samo da što ne želi biti rijaliti zvijezda, već nema vremena za gubljenje. Kaže da puno rada i truda uložila u svoju karijeru da bi to krčmila u rijalitiju. Čak se i naljutila na njega što je uopšte išao na sastanke bez njenog znanja. Ni u Grand produkciji nisu bili oduševljeni ovom odlukom” , završava naš izvor.

haber.ba

Komentari

komentara