Magazin

PUKLA U TRAVNIKU: – Prodala samo 130 karata za nastup, a evo gdje je bila isto veče

Napisao admin

Diskoteka u Travniku u kojoj je Karleuša krajem jula trebalo da nastupi prima preko 2.000 ljudi, ali za njen nastup navodno nije bilo zainteresovanih.


Ilustracija (Foto: arhiva)

Jelena Karleuša žarila je i palila ovog ljeta na nastupima u Crnoj Gori i širom Srbije, ali izgleda da je u Bosni zatvorila vrata! Kako Kurir saznaje, Diva je navodno morala da otkaže nastup u Travniku koji je trebalo da održi 29. jula zbog slabog interesovanja publike.

 

Karleuša je najavljena kao gost u travničkoj diskoteci „Herc“, koja može da primi 2.000 ljudi, ali je prodala samo 130 karata! Naša saznanja potvrdio je i menadžer diskoteke, koji nam se predstavio kao Miki, naglašavajući da će Jelenin nastup biti održan narednih mjeseci.

 

– Tačno je da je nastup Jelene Karleuše otkazan, imali smo neke probleme pa smo to pomjerili. Onda smo htjeli da ona nastupi 12. septembra, ali to ipak nije dobra ideja jer je tada Bajram, a mi želimo da nam dođu svi, i Srbi, Hrvati i muslimani. Zvali smo Darka Lazića umjesto nje i već vlada veliko interesovanje. Svakako, Karleuša će pjevati kod nas, treba samo da se dogovorimo o datumu, a to mora biti subota jer tada dolazi najviše ljudi – izjavio je menadžer diskoteke za Kurir.

 

I pored svega gore navedenog, iz pres-službe Jelene Karleuše negirali su da je ona otkazala nastup u Travniku 29. jula.

 

– To je apsolutna dezinformacija. Jelena je tada imala nastup u Sanskom Mostu i tamo je oborila sve rekorde posjećenosti – rekao nam je Karleušin PR, a evo i videa sa tog koncerta:

haber.ba

Komentari

komentara