Magazin

Ljubomora,šta li ! – RAT U NAJAVI: Prijovićka, jeftina si da bi bila Brenina snajka!

Napisao admin

Klaberka Tamara Đurić, koja uskoro izdaje svoju prvu pjesmu, riješila je da se i prije proboja na muzičko tržište obračuna s budućim koleginicama. Slaba tačka joj je Aleksandra Prijović, odnosno stajling mlade „Grandove“ pjevačice.


Foto: arhiva

Vicešampionki „Farme 6“ je u oči upala Prijovićkina fotografija na Instagramu. Aleksandra nosi bijelu čipkastu haljinu, što se iz nekog razloga nikako nije dopalo Đurićevoj!

– Njena haljina izgleda jeftino, ne sviđa mi se njen stil. Ona je sada ipak neko ime, trebalo bi više da ulaže u garderobu i svoj izgled. Aleksandra bi kao Brenina snajka trebalo mnogo više da ulaže u sebe, a ne da izgleda jadno – rekla je Tamara.

Dok ona tvrdi da bi naučila Prijovićevu da se oblači, mnogi se slažu da bi Aleksandra njoj mogla da drži časove pjevanja.

– Nek ne brinu pjevačice, neću im uzeti hljeb iz usta. Nisam uzimala časove pjevanja, nisam tražila ničiju pomoć jer su svi rekli da sam talentovana. Uostalom, to nije klasično pjevanje, pa ne očekujem negativne komentare u vezi s mojom pjesmom – samouvjereno je rekla Tamara za Kurir.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara