Magazin

Transformacija Aleksandre Prijović: Pjevala je u kafanama i šatorima, a SADA JE ATRAKTIVNA I BOGATA

Napisao H. H.

Aleksandra Prijović jedna je od malobrojnih sa estrade koja je za samo sedam godina, koliko je prošlo od njenog pojavljivanja u „Zvezdama Granda“, od pjevačice iz lokalnih kafana i sa romskih veselja postala jedna od najplaćenijih pjevačica na sceni.

Ona je započela karijeru još kao djevojčica s 13 godina je snimila dvije pesme i ubrzo je ušla u kafane, pod šatore na vašarima, ali tek je sa „Grandovim“ takmičenjem izašla iz anonimnosti.

Kako je trasirila estradni put, i ona se mijenjala. Pare od nastupa je slagala i kada je imala određenu sumu, počela je da ulaže u svoj izgled. Estetski hirurg postao joj je najbolji drug, pa sada, samo sedam godina nakon što je kročila na estradu, ona je gotovo neprepoznatljiva. Ovako je izgledala prije pet godina.

Nema ničega što podsjeća na devojčicu koja je iz Bijelog Manastira došla u Beograd da osvoji estradu. A, sa pokušajima da osvoji pjevački tron, Prija je osvojila i Filipa. I to Živojinovića. Bobinog sina, nasljednika „Grand produkcije“.

Prije nego što je postala snajka Lepe Brene, ona se dosta fizički promijenila.

Stavila je silikone u grudi, povećala usne, smanjila nos, stavila nove zube i istetovirala obrve. Radila je i uši, a priča se i da se pozabavila i jagodicama. Njoj se to isplatilo, pa sada mnogi, osim što vole da je slušaju, uživaju i u njenom izgledu.

Trenutno ima koji kilogram viška, ali ne može joj se zameriti jer se tek porodila, ali će se Prija sigurno pozabaviti povratkom linije.

Komentari

komentara