Magazin

Napokon sretna! – Simona sa suprugom živi bajku u Italiji

Napisao admin

Prije nekoliko mjeseci Simona je udajom za Stanislava MIjokovića postala gospođa. Puno se promjena dogodilo od tada u njezinom životu, a izgleda da je napokon sretna i da su stvari konačno došle na svoje


Ilustracija (Foto: arhiva)

Dana 21. svibnja Simona Mijoković je rekla sudbonosno ‘da’ i obećala se Stanislavu na vječnu ljubav. Prakticirala je predbračnu čistoću, a više je puta izjavljivala da joj je najvažnije da je njezinom partneru, kao i njoj, Isus na prvom mjestu.

‘Hvala ti Isuse, pobijedila je ljubav! U dobru i zlu, u zdravlju i bolesti, dok god dišem služit ću ti, voljeti te, poštovati te, biti ti najbolja ženica i mama Gabici i ako Bog da naše dječice. Neka naš brak bude Gospodinu na svu hvalu i slavu od danas pa do vječnosti’, obećala je  Simona koja od tada sa suprugom živi bajku.

Preselila se u susjednu Austriju, u Linz, gdje su se ona i kćerkica Gabrijela izvrsno snašle. Ne zapostavlja duhovnu obnovu i vrijedno nazoči svakoj misi. Isto se ponaša i kada turistički obiđe neku drugu zemlju, ovog puta se radilo o Italiji. Simona i njezin suprug uživali su u posjetu bazilici kod Svete Klare i Svetog Franje, koji su Simonini najdraži sveci.

‘Predivan dan , pun milosti i radosti, Bogu hvala. Mužića i mene i naš brak blagoslovilo je danas tri svećenika. Bogu hvala ❤️ sve vas nosim u srcu i sve vaše nakane (koje mi šaljete u inbox 

<p align=story.hr

Komentari

komentara