Magazin

Poznati pjevač – SKANDALOZNO: Otkrivena prava istina o vanbračnom sinu pjevača Šabana Šaulića!

Napisao admin

Vanbračni sin Šabana Šaulića Robert Šaulić traži 20.000 eura da ispriča istinu o odnosu sa ocem! Redakciju Kurira pozvao je njegov brat po majci Bojan i ponudio susret s Robertom, koji bi za veliku novčanu nadoknadu otkrio sve prljavštine kralja narodne muzike.


– Želim da ispričam sve što znam, zajedno s Robertom i našom majkom! Vidim da svašta izlazi po medijima, dosta tačnih, ali i netačnih stvari, a mi možemo da vam dokumentujemo sve što vas interesuje. Ali samo sa nadoknadom. Daću vam dokaze i poslati vam slike. Ispričaćamo vam sve o Šabanu i njegovom odnosu sa sinom.

Priložiću vam sve uplatnice, da narod vidi koliko je novca Šaban za sve ove godine davao sinu. Suma koju tražimo uopšte nije mala, ali jedino tako vidimo rješenje da se ta drama okonča i da sve izađe na vidjelo – rekao je Robertov polubrat Bojan, a zatim otkrio o kolikom iznosu je riječ:

– Ispod 20.000 eura ne bismo pričali, ali sve ćete saznati, i to će vam se isplatiti. Drugačije nećete doći do pravih informacija. Ako dođete ispred naše kuće da sami istražujete, napraviću cirkus, a ako date pare, pristaćemo sve da vam kažemo.

Tim povodom pozvali smo kralja narodne muzike, ali je on do zaključenja ovog broja bio nedostupan. Zato smo pozvali njegovu suprugu Gordanu.

– Možete li mene da zaobiđete?! Ja nemam nikakve veze s tim! – rekla nam je Goca Šaulić, koja je svojevremeno otkrila da je njen muž Robertovoj majci dao 100.000 maraka da naprave kuću u Zrenjaninu.

– Taj dečko ima 36 godina i suludo je očekivati da ga Šaban izdržava! I naša djeca rade i sama se izdržavaju, pa je normalno da i on počne da se brine o svojoj egzistenciji. Šaban je 1978. Robertovoj majci dao 100.000 njemačkih maraka da digne kuću za dijete i priznao ga je bez utvrđivanja očinstva. Dečku se očito ne radi, pa pokušava da na ovakav način dođe do finansijskih sredstava – izjavila je tada Goca za Šabanovog sina, koji sada ima 44 godine.

kurir.rs

Komentari

komentara