Magazin

Astrologija – Dnevni horoskop (21. jul)

Napisao admin

Vaš dnevni horoskop za četvrtak, 21. jul…


Foto:arhiva

OVAN

Poslovne mogućnosti se često mijenjaju, tako da faktor dobre procjene i brze akcije utiče na završne rezultate. Važno je da pravilno razdvojite poslovne od privatnih interesa kako biste spriječili dodatne komplikacije. Jasno vam je da ne možete dobiti sve što priželjkujete, ali vi neprekidno smišljate novi način djelovanja na blisku osobu i ne odustajete lako od svojih ideja. Prilično ste uporni. Sugestija: Planirajte izlazak, šetnju ili neku sportsku aktivnost.

 

BIK

Pohvala, nagrada ili priznanje na vas djeluju stimulativno u svakom pogledu. Spremni ste da se oprobate i u nekim izazovnim kombinacijama, jer vjerujete u svoje sposobnosti i očekujete pozitivne rezultate. Djelujete vrlo zanosno i spremni ste da se prepustite nečijoj emotivnoj pažnji ili novom zadovoljstvu. Uživajte u svim lijepim stvarima koje možete da priuštite sebi i dragim osobama. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

 

BLIZANCI

Potrebno je da se angažujete na paralelnim stranama kako biste ostvarili svoje planove. Imate dobru procjenu, ali ne volite da vas neko kontroliše i provjerava vaš način poslovanja. Smetaju vam nečiji komentari. U odnosu sa partnerom ne pristajete na nove uslove ili na neki vid emotivne ucjene koji naslućujete. Pitanje je, da li imate mogućnost izbora i dobru zamjenu kao privremenu odstupnicu. Sugestija: Prijaće vam kreativna izolacija i sati odmora.

 

RAK

Pokušavate da racionalizujete svoje obaveze i da ispoštujete nečije zahtjeve. Važno je da pravilno definišete zajedničke interese, kako biste izbjegli moguće nesporazume i komplikacije. Provjeravajte različite informacije. Stalo vam je da obradujete svog partnera, ali za uzvrat očekujete mnogo više nego što se to naslućuje kroz vaše ponašanje. Pretjerivanje može da prouzrokuje novi nesporazum. Sugestija: Planirajte izlazak ili omiljenu razonodu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

 

LAV

Razmjena informacija donosi kontra efekat, umjesto da usmjerite svoju pažnju na započeti posao vi se bavite sporednim temama. Potrebna vam je bolja selekcija prilikom izbora odgovarajućih tema i saradnika koji mogu da vas podrže u poslovnoj akciji. Kada se stvari otrgnu kontroli teško je dokazati dobre namjere, posebno pred osobom koja nema dovoljno emotivnog povjerenja ili sluha. Sugestija: Izbjegavajte stresne situacije i osobe koje vas iritiraju.

 

DJEVICA

Iskustvo vam pomaže da pravilno sagledate različite poslovne mogućnosti i da se opredijelite za najbolje rješenje. Ono što djeluje lako ili jednostavno, ponekad u sebi krije dodatne probleme koji se teško prevazilaze. Imate potrebu da ubijedite svog partnera u drugačije mišljenje, ali ne treba da se oslanjate samo na snagu razuma. U određenom momentu upotrijebite snagu svojih osjećanja. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, konzumirajte više tečnosti.

 

VAGA

Potreban vam je neko da vas usmjeri u dobrom pravcu ili da vam olakša određene uslove koji vas usporavaju. Nemate dovoljno koncentracije da se bavite stvarima koje se ne nalaze na listi vaših poslovnih interesovanja i prioriteta. Imate utisak da partner prećutkuje neke događaje i na takav način dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost. Moguće je da su vaše sumnje i opravdane. Sugestija: Obaratite pažnju na svoje snove, prijaće vam više sati zdravog sna.

 

ŠKORPIJA

Znate da ostvarite svoje poslovne ciljeve, ali to jos uvijek nije dovoljno da biste se osjećali smireno i ponosno. Zainteresovani ste za neke nove mogućnosti, različiti izazovi u vama podstiču želju za profesionalnim dokazivanjem. Djelujete veoma oprezno i ne želite da neko sumnja u vaše namjere. Medjutim, uvijek postoji nešto što može da se protumači na drugačiji način i kao da vas odaje pred bliskom osobom. Sugestija: Potrudite se da bolje kontrolišete svoju impulsivnost.

 

STRIJELAC

Najbolje se osjećate kada sve teče po vašim planovima, ali faktor iznenađenja često zna da vam poremeti ritam i poslovnu koncepciju. Nema razloga da ignorišete svoje saradnike, neko može da vas usmjeri ka dobrom rješenju. Polako počinje da vas iritira partnerovo ponašanje, posebno u onim situacijama koje po vašem mišljenju izgledaju nevažno da biste im davali posebno značenje. Sugestija: Profiltrirajte svoje misli i osjećanja, prijaće vam relaksacija.

 

JARAC

Ne dozvoljavate da neko mijenja postavljene kriterijume, ako oni nisu u skladu sa vašim poslovnim interesima. Znate da upotrijebite svoj autoritet, ali i ostale metode koje donose najbolji efekat u poslovnim pregovorima. Vašem zadovoljstvu nema kraja kada se uz vas nalaze najdraže osobe. Partner zna da vas iznenadi svojom emotivnom pažnjom i da dobro utiče na vaše raspoloženje. Sugestija: Prijaće vam aktivan odmor i dobra njega.

 

VODOLIJA

Vaša prednost u odnosu na ostale saradnike se ogleda u tome, što vi imate efikasnija rješenja i jasnu predstavu o svojim dugoročnijim ciljevima. Poslovni rizik može da se isplati, ako ostanete dosljedni u svojim namjerama. Uspijevate prilično dobro da se kontrolišete i ne odgovorate na emotivne provokacije koje nisu u skladu sa vašim raspoloženjem ili ukusom. To je mudra odluka. Sugestija: Obratite pažnju na bolju zdravstvenu preventivu, izbjegavajte neke loše navike.

 

RIBE

Niz sretnih okolnosti utiče na dobar poslovni ishod. Važno je da prepoznate dobru priliku i da razmjenjujete korisne informacije sa pouzdanim saradnicima. Udružite svoje interese sa jednom osobom. Ponekad vam se čini da ne postoji dovoljno dobro rješenje za vaše probleme, ali pretjerana doza teatralnosti sa vaše strane možda najviše ima za cilj da provuče nečiju pažnju. Sugestija: Nemojte dozvoliti da neko remeti vaše raspoloženje i koncentraciju.

 

ljepotaizdravlje.ba

Komentari

komentara