Magazin

ODMOR IZ SNOVA SE PRETVORIO U PAKAO – SILOVALI JE NA ODMORU Organizatori putovanja: Žao nam je, može manikir i masaža kao uteha?

Napisao admin

Džordžina Mortajmer (45), doktorka iz Engleske, ispričala je kako su je zverski silovali tokom 'odmora iz snova' na Karibima, a zatim joj je agencija koja je organizovala odmor ponudila manikir i masažu kako bi je razveselili.


Foto:arhiva

Mortajmer tvrdi kako se incident dogodio svega nekoliko sati po dolasku na ostrvo, a napadač je ušao u njenu sobu u jednoj od iznajmljenih vila. Ova majka dvoje dece sada je odlučila da tuži organizatore putovanja i čoveka koji im je iznajmio vile zbog nemara.

“Probudila sam se vezana, a onda sam shvatila da me je silovao potpuni stranac. Bila sam na smrt prestrašena i zaista sam mislila da ću umreti. Naravno da sam bila tužna, ači učiniću sve što mogu kako se ovakve stvari ne bi događale drugim ženama”, ispričala je hrabra žena koja nije želela da ostane anonimna.

Najviše ju je ipak šokirala agencija koja je organizovala ovo putovanje. Reč je o tzv. ženskom odmoru, odnosno školi jedrenja organizovanoj samo za žene.

kurir.rs

Komentari

komentara