Magazin

Šok – NOVO ŠOKANTNO SAZNANJE O UBISTVU PJEVAČICE GRANDA: Usmrtio ju je…

Napisao admin

Biznismen iz Vršca tvrdi da je Jelenu Marjanović, za čijim se ubicom traga više od 100 dana i koja je brutalno ubijena na nasipu u Borči, ubio mafijaš koji je bio zaljubljen u nju. On je, prema njegovim riječima, tražio od nje da ostavi muža i da mu vrati novac, pa ju je usmrtio jer nije pristala.


Biznismen tvrdi da je mafijaš koji je odgovoran za ubistvo pjevačice sponzorisao njenu karijeru veoma bliskim estradnim krugovima.

 

– Priču o ubistvu pjevačice čuo sam od poslovnih partnera sa kojima sam ugovarao neki posao. Rekli su mi da je priča poznata nekolicini ljudi u estradno-mafijaškim krugovima, koji ne žele da se ona širi dalje. Njemu je Jelena zapala za oko još dok je bila u “Zvezdama Granda” i od tada je ulagao u nju veliki novac, što se ispostavilo kao kobno – kaže biznismen iz Vršca za Informer.

 

– Taj čovjek, estradni mafijaš najprije je u Jeleni prepoznao veliki pjevački potencijal. Znate već kako to ide, ti kontroverzni estradni likovi onda obično počnu da ulažu u takvu pjevačicu, kao u svoju zlatnu koku, vjerujući da će ona izgraditi karijeru i da će mu ulaganje biti višestruko vraćeno. Uložio je u nju desetine hiljada eura, a taj novac ona je davala suprugu Zoranu. Sve bi išlo svojim tokom da se naš “sponzor” nije zaljubio u Jelenu – ispričao je sagovornik i dodao da je biznismen navikao da dobije sve što poželi, pa je tako bio uvjeren da će uspjeti da je osvoji.

 

– Promijenio je taktiku i zatražio da mu vrati novac koji je uložio u nju. Ona nije imala šta da mu vrati jer je sav novac dala Zoranu. Onda joj je postavio ultimatum: ili da mu vrati novac ili da pođe s njim.

 

Kako tvrdi biznismen, ona je riješila da prekine saradnju s njim i zato je tražila da se sastanu.

 

– Sponzor ju je dočekao okružen svojim gorilama i još jednom joj je postavio ultimatum. Kada ga je ponovo odbila i rekla da joj je porodica bitnija i da je spremna za prekid karijere, u naletu strasti jako ju je udario i nanio joj ozbiljne povrede glave. Vidjevši da je otišao predaleko naredio je svojim tjelohraniteljima da je dokrajče, a poton njeno tijelo odvezao na nasip u Borči. Planirano je da izgleda kao da ju je ubio manijak – kazao je.

 

Naveo je još i da Zoran dobro zna ko je i zašto ubio Jelenu, ali je svjestan da bi otkrivanjem istine policiji mogao da naudi i sebi i svojoj porodici.

(Telegraf.rs)

cure.ba

Komentari

komentara