Magazin

Grad koji obožava! – Sarajevo Bubija voli i ovo mu Sarajlije nikad neće zaboraviti!

Napisao admin

Ermin Redžić Bubi obezbijedio je sebi mjesto u superfinalu i cijelu regiju ujedinio u jednom – ovako izgleda i zvuči prava Zvezda Granda!


Foto:arhiva

Prvi je kandidat koji je na Grandu svoj nastup posvetio šeher Sarajevu i istinitoj ljubavnoj priči četrdesetih godina. Svi znamo kakvu euforiju je napravio: u studiju, gledaocima pored malih ekrana i fanovima širom ex Yu!

Svaki taj njegov izlazak na scenu bio je za anale i taman kad pomislimo da je nemoguće ići korak dalje, uvjeri nas u suprotno.

Sličan scenarij slijedi nam i 13. jula u Zetri…

Ekipa portala Senzacija.ba kratko se čula sa Bubijem koji je u velikim pripremama pred spektakl koji slijedi, a otkrio nam je detalje koji će vašu želju da pobjeda ide baš u Bosansku Krupu – barem triplirati!

“U trenutku kada sam smišljao taj svoj nastup, finale je trebalo biti u Beogradu. Nisam znao da je u Sarajevu i zbog toga sam želio svoj nastup posvetiti gradu koji mnogo volim. Tražio sam da prvi put u historiji Zvezda Granda, na sceni piše SARAJEVO! Mnogo lijepih trenutaka me veže za naš glavni grad i kada sam saznao da će superfinale biti održano u Zetri… Mojoj sreći nije bilo kraja! Prvi svoj autogram u karijeri, dao sam u Sarajevu 2005. godine na OBN music talents kao tinejdžer. Tad sam zavolio Sarajevo i sarajevsku publiku! Znam da ćemo u Zetri doživjeti nezaboravnu noć i jedva čekam da vas sve podignem na noge!”

Sve što je izgovorio podiglo je nivo očekivanja na jednu ljestvicu više, a u periodu do 13. jula, a posebno na taj dan – pružite podršku dečku koji živi svoje snove upravo! Pretvorite i njegova zadnja očekivanja u javu!

senzacija.ba

Komentari

komentara