Magazin

DOVELA JE U “GRAND”: Prijina majka je takođe PJEVAČICA, a kad budete vidjeli KOLIKO liče, ostat ćete u šoku

Napisao A. K.

Mnogi kažu da je pored talenta za pjevanje i ljepotu od nje naslijedila.

Srbijanska pjevačica Aleksandra Prijović talenat za pjevanje naslijedila je od svoje majke, Borke Mihajlović, prenosi “Pulsonline“.

Borka se dugi niz godina bavila pjevanjem, ali samo kao radna pjevačica, sve dok njena kćerka nije nakon takmičenja Zvezde Granda zagazila u estradne vode. Prijovićeva je tada riješila da proslavi i svoju mamu, pa ju je dovela u Grand.

Borka Mihajlović – Screenshot/YouTube

Borka je sada pjevačica Grand produkcije, izdala je do sada nekoliko pjesama i gostuje u njihovim emisijama. Mnogi kažu da je pored talenta za pjevanje i ljepotu od nje naslijedila.

Aleksandra je gostujući u emisiji Zvezde Granda specijal otkrila da je prvi kontakt sa publikom imala upravo na nastupima svoje majke.

Borka Mihajlović – Espreso.rs

– Ja sam kao mala imala želju da vidim kako je to kada ona zapjeva u klubu. Ona me dovede malo na nastup, budem malo i vrati me kući. Znala sam ja tako da otpjevam pjesmu, dvije, međutim, u posljednje vrijeme kada nastupam u Beogradu ja je dovedem na svoj nastup i izvedem da otpjeva pesmu, dvije – rekla je Aleksandra.

Poslušajte kako Borka izvodi kćerkin hit ‘Senke’:

Komentari

komentara