Magazin

Dobar provod! – SEKA ALEKSIĆ ZALUDELA KOLEGE Aca Lukas navalio na ženu, pa na Đanija

Napisao admin

Na nastupu Seke Aleksić folker i njegova žena nisu znali šta će od poljubaca, grljenja i veselja. A on je u jednom trenutku "strašno zavoleo" i kolegu Radišu Trajkovića.


Foto:arhiva

Folk zvezda Seka Aleksić u sredu uveče nastupila je na jednom beogradskom splavu, a da je njen nastup uvek dobra žurka vidi se i po njenim kolegama.

Aca Lukas sa suprugom Sonjom

Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

Aca Lukas sa suprugom Sonjom

pin on pinterestshare it

Aca Lukas sa suprugom Sonjom bio je za istim stolom sa Radišom Trajkovićem Đanijem i njegovom suprugom, a samo malo dalje đuskala je i Sonjina ćerka Sofija.

– Đani je na samom ulazu krenuo da zasmejava prijatelje.

– Je l‘ treba da se izuvamo? – pitao je dobro raspoloženi pevač, a u istom stilu se nastavilo do sitnih sati.

Aca Lukas je svojoj ženi pevao na uvce, mazio je i ljubio, a ni ona mu nije ostajala dužna. Uz stihove Sekinih hitova, sigurno je svima svašta padalo na pamet, a da je Aca Lukas uvek spreman za ludorije okazao je i poljupcima koje je uputio kolegi Đaniju!

Supruge ove dvojice pevača pile su najskuplji šampanjac, dok su se Aca i Đani odlučili za pivo. I dok su se muževi na svoj način šalili, njih dve su uživale.

– Nisu one marile za njihove šale, već su igrale uz Sekine hitove! U neko doba noći Seka je specijalno za njih otpevala pesmu.

kurir.rs

Komentari

komentara