Magazin

Popularna pjevačica – Evo šta kažu iz tima Jelene Karleuše o tome da je pjevačica TEŠKO BOLESNA!

Napisao admin

Prije par dana poput bombe je odjeknula vijest kako Jelena Karleuša ima ozbiljnih zdravstvenih problema. Za njeno pogoršano zdravstveno stanje navodno znaju samo članovi najbliže porodice, koji su joj velika podrška


Prema saznanjima Kurir Starsa, Jelena je osjetila malaksalost i imala velike glavobolje početkom mjeseca, na odmoru u Dubaiju. Iako je za javnost porodično ljetovanje sa suprugom Duškom Tošićem i kćerkama Atinom i Nikom izgledalo idilično, Karleuša je većinu vremena provela u sobi.

– Teško je disala, a prvih dana to je pripisivala promjeni klime. Međutim, nekoliko puta je osjetila nesvjesticu, pa je svakodnevno imala glavobolje. Duško je nagovarao da prekinu odmor i vrate se kući, ali ona nije htjela zbog kćerkica – kaže naš izvor, blizak pjevačici.

Po povratku u Beograd Jelena je potegla veze i zakazala preglede na VMA, ali nije željela da otkaže već unaprijed zakazane nastupe i snimanja.

– Doktori su joj rekli da je stvar ozbiljna. Imala je stres za stresom, nije se odmarala, mnogo je radila, i na kraju ju je sve stiglo. Najveći stres je doživjela kad joj je mama Divna završila u bolnici početkom godine! I eto, šest mjeseci kasnije i ona ide na iste analize kao Divna. I ista je mama, neće da sluša ljekare, radi po svome – ističe naš izvor.

On kaže da je članica žirija „Zvezda Granda“ ipak svjesna ozbiljnosti situacije i da je razgovarala sa suprugom Duškom i o tome da sljedeće sezone ne bude dio muzičkog šoua.

– On joj je rekao da će je podržati u svakoj odluci, pa i u tome. Zna koliko joj je lijepo u tom projektu, ali njeno zdravlje i porodica su najvažniji – zaključuje sagovornik Kurir Starsa.

Pozvali smo Karleušinog PR-a, koji je bio izričit.

– Jelena ne želi da govori o tome – rekao je Zoran Birtašević za Kurir Stars.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara