Magazin

STEŽE SE OBRUČ OKO PORODICE MARJANOVIĆ! – Zoran opet IDE NA POLIGRAF, brat Miloš ga svojim izjavama UKOPAO!

Napisao admin

Zoran Marjanović, muž zvjerski ubijene pjevačice Jelene Marjanović, uskoro će ponovo biti podvrgnut poligrafskom ispitivanju na kojem će još jednom reći sve što zna o ubistvu svoje supruge koje se dogodilo 2. aprila! Inspektori, koji već 71 dan rade na ovom zločinu, uvjereni su da je pitanje dana kada će neko od Marjanovića “propjevati“ o tome ko je i zašto ubio Jelenu.


Ilustracija (Foto: arhiva)

Pjevačicin djever Miloš dva puta je saslušan u posljednjih desetak dana, a njegov iskaz pun protivriječnosti i konfuznih izjava uvjerio je policajce da su članovi ove porodice blizu “pucanja“ i da više neće moći da kriju strašnu tajnu o Jeleninom ubistvu.

 

Prema riječima sagovornika Informera iz istrage, pitanje je dana kada će Jelenin suprug Zoran ponovo biti saslušan na poligrafu.

 

– Svjedočenje Jeleninog djevera Miloša Marjanovića otvorilo nam je potpuno nove vidike. U tom iskazu bilo je toliko rupa da je sada više nego izvijesno da Marjanovići nešto kriju u vezi s Jeleninim ubistvom. Miloševa verzija priče potpuno se razlikuje od one koju je neposredno poslije zločina dao njegov brat Zoran. Mnogi detalji se tu ne poklapaju, od toga ko je vozio automobil dok su tražili Jelenu poslije nestanka, preko toga ko je gdje bio u vrijeme zločina, pa sve do redoslijeda kojim su se dešavale neke bitne stvari vezane za ubistvo. Zbog toga je od ključnog značaja da se još jednom sasluša Jelenin suprug Zoran Marjanović. Narednih dana on će biti pozvan u policiju i još jednom ispitan na poligrafu – kaže nam jedan od iskusnih inspektora koji od početka radi na ovom slučaju

 

Policija računa i na to da Zoran, poslije svega što je napisao tokom 23-dnevne prepiske sa Radom Matić iz Beča, više neće moći da opravda neke svoje ranije izjave.

 

– Suviše je toga od Jeleninog ubistva izašlo u javnost da bi Zoran mogao sve da poveže i drži se svoje priče. Stvari koje je govorio prilikom prvog saslušanja u policiji, kada je dva puta ispitan na poligrafu, ne poklapaju se sa onim što je kasnije pričao u medijima, a još manje sa onim što je pisao u porukama Radi Matić. Da ne govorimo o tome da on i njegov brat Miloš imaju veoma protivriječne iskaze o onome što se događalo na nasipu u Borči u vrijeme kada je Jelena ubijena. Zbog toga vjerujemo da bi novo saslušanje Zorana Marjanovića moglo da bude početak konačnog odmotavanja klupka u ovom zločinu – objašnjava naš sagovornik.

 

Pored Zorana, u policiju će narednih dana biti pozvani i njegovi roditelji Vladimir i Zorica.

 

– Vladimir je posebno slaba karika, on djeluje najnervoznije od svih Marjanovića. Tokom prethodnog saslušanja veoma brzo je pao na poligrafu, čim su mu postavljena ključna pitanja o zločinu. Bilo je jasno da nešto krije, ali je nekako uspio da se sabere i da ne “pukne“. Međutim, sudeći po nervoznom, gotovo uspaničenom držanju, kada je prije neki dan pratio na saslušanje sina Miloša, ovog puta neće uspjeti da ostane tako pribran. Što se tiče svekrve Zorice, ona je dva puta odbila poligraf, ali neće moći ni ona vječno da ćuti o ovom zločinu. Kada bi ona progovorila, to bi dalo sasvim novu dimenziju istrazi – uvjeren je naš sagovornik.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara