Magazin

Plemenit gest! – IMA LI IKO VEĆE SRCE OD OVE ŽENE? Ono što je dala majci šestoro djece na samrti, ne bi dao ni neki milioner!

Napisao admin

Kada je čula da će njena najbolja prijateljica umrijeti, Stefani nije mogla da dozvoli da njena djeca ostanu siročići koje bi sistem starateljstva neminovno razdvojio. Ali, niko nije očekivao da će uraditi nešto ovako plemenito


Foto: arhiva

Većina ljudi, koja pati od neizlječivih bolesti, bori se za dodatni dan života zbog svojih najbližih. Ova majka šestoro djece je izgubila bitku sa karcinomom, ali je svojom dobrotom omogućila svojoj djeci bar neku sigurnost, piše “Telegraf“.

Pošto ima šestoro djece, a muž ju je napustio kada se razboljela, ovoj ženi nije preostalo ništa drugo nego da se bori. Međutim, ne završavaju se sve priče sretnim krajem.

Kada je Bet saznala da joj je karcinom metastazirao na mozak i kada su joj doktori rekli da nema još mnogo vremena, odlučila je da zamoli svoju najbolju prijateljicu da se poslije njene smrti pobrine za njenu djecu.

Stefani Kali i Bet su se poznavale još od srednje škole i radile su zajedno. Bet je dobro poznavala i njenog supruga Dona i znala je da će njih dvoje sa puno ljubavi voditi računa o njenoj djeci.

– Bet nije željela da se njena djeca osjećaju kao siročići. Pred sam kraj mi je postavila pitanje hoću li moći da se brinem o njenoj djeci i ja sam bez odugovlačenja pristala. Pomislila sam samo da i meni tako nešto može da se desi, a i ja imam djecu. Znala sam da bi ona to uradila za mene – izjavila je Stefani.

– Moja žena je divan čovek, ali i Bet je bila. Uopšte me nije iznenadio njihov dogovor. Da sam bio na mjestu Stefani i ja bih doneo istu odluku – kaže Don.

– Sada imamo devetoro dece, naših troje i Ejsa (2), Lili (5), Dalas (10), Džeksona (11), Selenu (14) i Vila (15). Sva sreća što se bavim građevinarstvom, pa mi neće biti teško da nam napravim kuću sa dovoljnim brojem soba – kroz smijeh dodaje Don.

Stefani Kali je poslije smrti svoje prijateljice odmah krenula u proces usvajanja njene djece. Ipak, to u SAD-u nije ni malo lako, jer je nijedna agencija za usvajanje do sada nije uspjela da udomi u jednu porodicu čak šestoro djece.

 

 

haber.ba

Komentari

komentara