Magazin

BABA VANGA PRORIČE ZA 2016! – Baba Vanga, žena koji je predvidila 9/11, predviđa NEŠTO šokantno za 2016 i 2018

Napisao admin

Baba Vanga je rođena 31. siječnja 1911. godine u Strumici, na teritoriju Makedonije – u zemlji koja je bila jabuku razdora godinama između Turske, Grčke, Bugarske i Srbije.


Foto: arhiva

Njen zavičaj doživio dva svjetska rata u kojima su Bugari i Srbi su se borili u različitim kampovima.

Vodila je običan život do 12 godina, kada je kako kaže ona misteriozno izgubila vid tijekom velike oluje.

Prema priči, njezine obitelji našli su je nekoliko dana kasnije, a oči su joj zatvorene i optočena s debelim slojem prljavštine i prašine.

Baba Vanga je kasnije rekla je doživjela svoju prvu viziju tijekom dana ona je nestala, a vjeruje se da je s obzirom na sposobnost da liječi ljude i predviđa budućnost.

Ona je uvijek bila prepoznata kao jedan od velikih vizionara dvadesetog stoljeća, zbog preciznosti s kojom je unaprijed predvidjela mnoge od velikih svjetskih događaja.

Milijuni ljudi širom svijeta su bili uvjereni da je imala paranormalne sposobnosti. Mnogi državnici posjetili su Vangu. Adolf Hitler je bio jedan dan s njom. On je napustio svoju kuću prilično uzrujan.

Vanga je umrla 1996. godine, a predvidjela je mnoge od glavnih globalnih šokova, kao što je napad na Twin Towers ili tsunamija 2004. godine.

Godine 1989, dok je predviđanje napada na tornjeve blizance u SAD-Vanga rekla: “Strava, strava, američka braća će pasti nakon što su napadnuti od čeličnih ptica. Vukovi će zavijati u grmlju, nevina krv će da šiklja “.

Predviđanje Tsunami 2004 ona je rekla, “Veliki val će pokriti veliki obale sa ljudima i mjestima gdje sve nestaje pod vodom.»

Baba Vanga je tvrdila vizija k njoj pokazuje Europa tmurno i pusto 2016. nakon niza katastrofa koji su potresli kontinent.

 

kreativan.info

Komentari

komentara