Magazin

Pitanje je vezano za ekonomiju! – Favoritkinja za MISS SAD ostala bez krune zbog užasnog odgovora …

Napisao admin

Nadija se pokušala opravdati pa je na Instagramu napisala da se "molila Bogu da joj da prave riječi i on ju je poslušao".


Foto: arhiva

 MISS Californije Nadia Mejia trenutno je osoba kojoj se Amerikanci najviše smiju. Naime, nakon što ju je na izboru za Miss SAD-a član žirija pitao kako bi smanjila jaz između bogatih i siromašnih, Nadia je najprije uzdahnula, zatreptala nekoliko puta, počela odgovarati, a potom opet stala, treptala i uzdisala.

Nakon početnog promišljanja na pitanje člana žirija, fotografa Nigela Barkera je odgovorila: “Mislim da bogati i siromašni ne smiju biti toliko razdvojeni, mislim da postoji srednja klasa”.

Nakon dulje pauze, u kojoj joj je fotograf poručio da duboko diše, nastavila je: “Mislim da bi bogati trebali više davati, a siromašni trebaju naporno raditi, a srednja klasa se treba naći u sredini”.

S obzirom na to da je ušla među pet finalistica, nagađa se da ju je to koštalo pobjede, a ubrzo su se društvene mreže napunile komentarima na njen račun.

Potom je objavila snimku na kojoj po melodiji pjesme “I Want It That Way” Backstreet Boysa pjeva “I don't know about the economy”, odnosno “Ne znam ništa o ekonomiji”.

Nadia je kći pjevača Gerarda, koji je imao samo jedan hit “Rico Suave”.

index.hr

Komentari

komentara