Magazin

Promijenila se do neprepoznatljivosti – Danas je neprepoznatljiva: Prelijepa Zvezda Granda izgleda ovako, a prije 5 godina je imala 20 kg više!

Napisao admin

Pjevačica ne krije da je potpuno promijenila izgled, zbog čega je mnoge kolege nisu prepoznale. Ovogodišnja sezona popularnog takmičenja “Zvezde Granda“ polako se privodi kraju, a jedna od učesnica koja je publiku i žiri osvojila svojim fenomenalnim glasom, ali i stasom je Dejana Erić, piše Story.rs.


Dejana krupnim koracima grabi ka estradnom vrhu, a pohvale od strane stručnog žirija ne prestaju da pristižu – kako na račun njenih glasovnih mogućnosti, tako i na račun njenog izgleda.

Lepa Beograđanka 2011. godine prvi put se prijavila za ovo takmičenje, kada je došla skoro do finala, a sada se ponovo vratila na Grandovu scenu.

Mnogi pjevači koji su i tada imali prilike da slušaju ovu talentovanu djevojku ove godine je nisu prepoznali, a razlog tome je što je Dejana smršala preko 20 kilograma.

Osim toga, plavu kosu zamokenila je tamno smeđom i svoj izgled promijenila do neprepoznatljivosti. 

Dejana ističe da je hrono ishrana zaslužna za gubitak velikog broja kilograma, a potrudila se da svojim primjerom motiviše mnoge djevojke da istraju u namjeri da dođu do željenog izgleda, pa se osim pjevanjem bavi i snimanjem Jutjub videa sa različitim savjetima o izgledu, mršavljenju, njezi i ljepoti. 

ekskluziva.ba

Komentari

komentara