Magazin

Popularna Zvezda Granda – Aleksandra Prijović trudna?! Breninoj snajki pozlilo na snimanju!

Napisao admin

Pevačica prebledela na snimanju, žalila se na nesvesticu i mučninu, čime je podgrejala priče da čeka bebu s Filipom Živojinovićem


Aleksandri Prijović je pozlilo na snimanju emisije „Grand specijal“. Pre nego što je izašla na binu, gde je predstavila novu pesmu „Totalna anestezija“, koju joj je napisao Mlađan Dinkić, pevačica se požalila da joj je muka i da ima vrtoglavicu.

Brenina i Bobina buduća snajka najpre je od snimatelja tražila vodu, a potom je otrčala do česme i pokvasila vrat. Sve vreme se preznojavala i kukala da joj je previše vruće, čime je podgrejala priče da je trudna. U jednom momentu prišao joj je i Saša Popović i pitao kako se oseća, a folkerka mu je odgovorila da joj nije dobro zbog umora i vrućine. Direktor „Grand produkcije“ samo se nasmejao i otišao.

Kad je došao njen red da izađe na scenu, Aleksandra je zamolila organizatore da je sačekaju jer se plaši da će pasti u nesvest. Kolege koje su bile u njenoj blizini glasno su komentarisale da je pevačica definitivno u drugom stanju, a ona im ništa nije odgovarala. Neki su primetili i da se Aleksandra malo ugojila i poručili su da se raduju što će Brena i Boba postati baba i deda. A šta kaže buduća gazdarica „Granda“?

– Mnogo radim, pa često trpim posledice. Nije ništa strašno, osećala sam malaksalost, ali sve je u redu. Rano mi je da postanem majka, ali biću srećna ako mi se to desi – kratko nam je rekla Aleksandra, koju je na snimanje dovezao dečko Filip Živojinović, ali nije ulazio u studio.

Otkako je u vezi s pevačicom, Filip je nigde ne pušta samu. Toliko je opčinjen njom da je već odlučio da se krajem godine oženi.

kurir.rs

Komentari

komentara