Magazin

POPULARNI PJEVAČ NA MUKAMA – Vanbračna afera se loše odrazila na njegovo zdravstveno stanje

Napisao admin

U Miroslavovom domu je prije nekoliko dana bila ekipa Hitne pomoći jer mu se pogoršalo zdravstveno stanje. Pored visokog pritiska, počeo se gušiti


Foto: arhiva

Miroslava Ilića je skupo koštao zdravlja skandal sa vanbračnim sinom.

Otkako se počelo pričati o tome da ne želi priznati Devina, sina kojeg je dobio dok je bio sa ljubavnicom Mirjanom, poznatom pjevaču se zdravlje ozbiljno narušilo. Ilić i njegovi prijatelji tvrde kako Devin medijima plasira laži i bljuvotine koji nemaju veze s istinom što je Iliću itekako počelo smetati. 

A, Devin uporno tvrdi kako je vanbračni Miroslavov sin, kako pjevač ne želi na DNK analizu kako bi se to dokazlo, da će ga tužiti, da Ilić prijeti i njemu, njegovoj majci, očuhu… Pjevač poriče većinu tih priča siguran kako je Devina neko “nahuškao” da takve laži plasira u medije kako bi degradirao njegov privatni život i karijeru.

U Miroslavovom domu je prije nekoliko dana  bila ekipa Hitne pomoći jer mu se pogoršalo zdravstveno stanje. Pored visokog pritiska, počeo se gušiti pa su medicinari morali brzo intervenirati. Dobio je tri injekcije u venu poslije čega se stanje stabiliziralo.

Njegove kolege govore da to nije prvi put da mu se tako zakomplicira zdravlje. Do sada je, navodno, nekoliko puta intervenirala hitna iz istih razloga. Sigurni su da je sve uzrokovano velikim stresom koji Ilić preživljava otkako je krenula priča o problemima sa vanbračnim sinom.

 

depo.ba

Komentari

komentara